ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.14

Η ΓΕΝΟΣΗΜΗ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΧΕΙ ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ…

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΙΝΤΡΑΚΟΜ 1   — Η ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΟΤΙ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ, ΝΑ ΔΙΑΠΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

  — Τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορεί στα πόδια μας, η φράση «ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ» για να χαρακτηρίσει το είδος εκείνο των φαρμάκων, τα οποία η μαμά παραγωγός φαρμακοβιομηχανία έπαψε να παράγει και να διαθέτει στην αγορά, επειδή έβγαλε στη θέση του, κάποιο νέο φάρμακο. Με τη πάροδο των χρόνων, αυτά τα μη παραγόμενα φάρμακα, χάνουν το κοπιράϊτ τους και όποιος θέλει, μπορεί να το παράγει με άλλη ονομασία. Όποιος νομίζει, ότι αυτή η φαρμακοτριφτική ντρίμπλα, γίνεται χωρίς τη συγκατάθεση των αρχικών παραγωγών του «σταματημένου» γενόσημου, του δήθεν αντίγραφου νέου και κυκλοφορούντος φαρμάκου, είναι βαθιά νυχτωμένοι, αφού υπάρχει τρόπος διατήρησης του κοπιράϊτ επ΄ άπειρον.
  — Όμως, είναι πολλά τα ανά τον κόσμο λεφτά για έρευνες και όταν «προκύπτει νέο κατασκεύασμα» υπάρχει και η ανάλογη κρατική υποστήριξη από τη χώρα-έδρα της φαρμακοβιομηχανίας. Οπότε???… Οπότε πρέπει να υπάρχει μεταπράτης, που θα συνεχίζει τη παραγωγή και διάθεση του φαρμάκου που διέκοψε η αρχική παραγωγός, ώστε να ξεζουμίζονται όλα τα βαλάντια.
  — Αν και αδόκιμος ο όρος «ΓΕΝΟΣΗΜΟ» για τη συνέχιση παραγωγής ενός φαρμάκου με άλλη ονομασία, από «άλλη» εταιρεία, που έχει δεσμούς με τη παραγωγό του «πρωτότυπου» αν εξετάσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αναλογικά θα έπρεπε ή θα μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε, για τεράστιο φάσμα μεταπρατών, άπειρων και ανόμοιων μαϊμουειδών προϊόντων, αλλά και για πολιτικούς ηγέτες, που αναλαμβάνουν εργολαβικά, να διεκπεραιώσουν πολιτικές εξυπηρέτησης οικονομικών συμφερόντων, λειτουργούντες ως πολιτικοί μεταπράτες. Στα χέρια των πολιτικών μεταπρατών, το κράτος φαντάζει σαν μπακάλικο της κακιάς ώρας. Απλά υπάρχει για να πουλά, χωρίς να νοιάζεται για ύπαρξη πρωτογενούς-εγχώριας, κάθετης παραγωγής.
  — Στον Ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο, εδώ και πολλά χρόνια, έχουν εκλείψει οι παραγωγοί πρωτότυπων ειδών και υπηρεσιών. ΟΛΟΙ οι γνωστοί μεγαλόσχημοι «αυτοκράτορες» στο δήθεν είδος τους, είναι μεταπράτες και πλασιέδες ξένων προϊόντων και υπηρεσιών και η ύπαρξή τους εξαρτάται από τη διάρκεια της συνεργασίας τους με ξένους ….αυτοκρατορικούς οίκους. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, εξαρτώμενος 100% από ξένον αυτοκράτορα, ο ανά πάσα στιγμή θνησιγενής επιχειρηματίας, δεν μπορεί να διαθέτει αυτοκρατορικό τίτλο. Γενόσημοι ΝΑΙ, αυτοκράτορες, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
  — Ένα τέτοιο δείγμα, γενόσημου «αυτοκράτορα» είναι και ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, με «ναυαρχίδα» την ΙΝΤΡΑΚΟΜ, μια ξεκάθαρα 100% γενόσημη και 100% κρατικοδίαιτη αυτοκρατορία. Μια δήθεν αυτοκρατορία, χωρίς δικές της πατέντες!!!! Ένα μπακάλικο εισαγόμενης τεχνολογίας και τυχερών παιχνιδιών, με γνωστά ξένα πρωτότυπα είδη, αλλά και ως επί το πλείστον, από γενόσημα προϊόντα!!!!!! Στα εικονιζόμενα δημοσιεύματα της καθημερινής, βλέπουμε το εγκώμιο ενός «αυτοκράτορα» της διαπλοκής, έναν μεταπράτη, ως δήθεν τον πανέξυπνο που… εκτόπισε την…. Siemens, μιας Siemens, που κάθε μέρα, κάθε χρόνο, κάθε στιγμή διαπιστώνουμε, ότι είναι παντού και η πραγματική αυτοκράτειρα της ελληνικής αγοράς τεχνολογικών προϊόντων, μιας Siemens που κυριαρχούσε με πολλά πρόσωπα, και στην πρώην κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία!!!
  — Με την έναρξη της νεοφιλελευθεροποίησης του…. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ …υπαρκτού τότε κομμουνισμού, αυτουνού που γρήγορα έφερε τη πτώση του τείχους του Βερολίνου και κάθε τείχους ψυχροπολεμικού, ξεπήδησαν με ΚΡΑΤΙΚΕΣ ψευδοΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ υποστηρίξεις, εκατοντάδες ξεβράκωτοι, που ανεδείχθησαν σε μια νύχτα, ακραίοι νεοφιλελεύθεροι «πανίσχυροι» επιχειρηματίες, με ολοφάνερες διακρατικές πλάτες. Ένας από αυτούς και ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, που μας ήλθε από ένα «κομμουνιστικό» καθεστώς παραμονές χούντας και ΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, σε ξεκάθαρο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ προσανατολισμό. Με άρθρα σαν αυτό που βλέπεται στις εικόνες, τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, προσπαθούν να κτίσουν ακόμα ένα φιλολαϊκό προφίλ, ενός ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ επιχειρηματία της διαπλοκής, με χίλια καντάρια μύθους ωραιοποίησης της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού της γδαρμένης ….κοινής γνώμης!!! Αντίστοιχα φαινόμενα βλέπουμε μέχρι και τώρα και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε, όσο θα επιτρέπουμε την ύπαρξη διεφθαρμένων κυβερνήσεων δοσίλογων.
  === Βλέποντας τέτοια κείμενα, πρέπει αμέσως να ξεκαθαρίζουμε τα παρακάτω:
1.– Η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ Silicon Valley, ΟΥΤΕ μπορεί να υπάρξει ως τέτοια, όταν στην αγορά της διαπλοκής, κυριαρχούν διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες σαν τον Σωκράτη Κόκκαλη.
2.– Οι επιχειρήσεις με τα χίλια πρόσωπα του Κόκκαλη, ποτέ δεν ήσαν στην απέναντι όχθη με τις αντίστοιχες της πραγματικής αυτοκράτειρας Siemens. Μια χαρά τα πήγαιναν και μια χαρά θα τα πηγαίνουν, όσο το θέλει και το επιτρέπει η Siemens.
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΙΝΤΡΑΚΟΜ 2
3.– Ο Σωκράτης Κόκκαλης, δεν είναι το αθώο παιδάκι, που κάποτε το κρατούσε ανέμελα στην αγκαλιά του, ο μπαμπάς Πέτρος, προσωπικός γιατρός του ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ κομμουνιστή ηγέτη της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, Χόνεκερ και είναι δημοσιογραφική και εκδοτική αθλιότητα, να ξεκινάει ένα άρθρο επιχειρηματικού προφίλ, με τέτοιο τρόπο.
4.– Ο Σωκράτης Κόκκαλης, δεν χρειάστηκε ποτέ να επιδείξει μια ξεχωριστή επιχειρηματική ευφειία, ΟΥΤΕ ΚΑΝ επιχειρηματικό ρίσκο, για να πείθει πολιτικούς των διεφθαρμένων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να «κερδίζει» με τη συγκατάθεση της αυτοκράτειρας Siemens, κρατικές συμβάσεις σε ένα θέατρο στημένων διαγωνισμών προμηθειών.
  5.– Ποτέ δεν διασταυρώθηκαν ανταγωνιστικά, τα οικονομικά συμφέροντα του μεταπράτη Κόκκαλη, με τα συμφέροντα Βαρδινογιάννη. Ο καθένας το μερτικό του και υπνωτισμός του πόπολου, με κούφιες ποδοσφαιρικές κοκορομαχίες, ένεκα των βιτρινών της ψυχολογίας του χάους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ vs ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Ενός εικονικού χάους, που αρέσκεται να εξαφανίζεις τα εγκλήματα διαπλοκής.
  6.– Παρά την διαπλεκόμενη «κυριαρχία» του κρατικοδίαιτου ομίλου Κόκκαλη, επί σχεδόν 50 χρόνια, ΟΥΔΕΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ επιχείρηση του ομίλου του, δεν κατόρθωσε να μετεξελιχθεί σε παραγωγό πρωτότυπων ειδών. ΠΕΝΗΝΤΑ (50) χρόνια χωρίς μια ιδέα…. Ακόμα και σε ελάχιστες περιπτώσεις συναρμολόγησης, το όφελος προστιθέμενης αξίας για την Ελληνική οικονομία και την απασχόληση, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ«


Δεν υπάρχουν σχόλια: