ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.14

Τηλεοπτικός καβγάς Γεωργιάδη - Κανέλλη: "Έχεις στα σκέλια σου τον Στάλιν. Κλ@νεις μαλλί" - "Nομίζεις ότι σκοτώνεις καλύτερα με σφυροδρέπανο" (Video)


Με αφορμή την υγεία και τα φάρμακα, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ακόμα έναν τηλεοπτικό καβγά μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Λιάνας Κανέλλη. 

Ο Στάλιν, ο Χάρος και τα μαθήματα κομμουνισμού (Vid)

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν για ακόμη μια φορά ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη με αφορμή τις τιμές των φαρμάκων, τις μεταρρυθμίσεις στην υγεία και την ταλαιπωρία που τραβούν οι ασφαλισμένοι, στην... πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Παπαδάκη το πρωί της Τρίτης.
"Προσπαθείτε να παρουσιάσετε το φάρμακο ως τελική λύση με αυτά που έχετε πάρει. Προσέξτε τη φράση τελική λύση, τη χρησιμοποίησαν οι ναζί και ο Μένγκελε. Έχετε πάρει την υγεία και θερίζετε σαν το χάρο", είπε η Λιάνα Κανέλλη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του κ. Γεωργιάδη .
"Είστε κομμουνίστρια … θα μας κάνετε και μάθημα ελεύθερου ανταγωνισμού. Εσείς έχετε άγαλμα τον Στάλιν που σκότωσε 30.000.000 ανθρώπους", σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στην κ. Κανέλλη, γεγονός που εξόργισε την βουλευτή του ΚΚΕ.

"Δεν ζω στον Άρη, ζω εδώ, δεν σου κάνω μάθημα κομουνισμού, αυτά είναι φτηνά επιχειρήματα", ανταπάντησε η κ. Κανελλη, και κατηγόρησε τον υπουργό ότι "σκοτώνει σήμερα κόσμο με την πολιτική του".

"Αν νομίζεις πως θα σκοτώσεις καλύτερα επειδή χρησιμοποιείς το σφυροδρέπανο θα σου δώσω μια συμβουλή: Όποιος δεν έχει επιχειρήματα για το σήμερα και είναι σημερινός φονιάς, χρησιμοποιεί την ιστορία, για να δικαιολογηθεί", πρόσθεσε η κ. Κανέλλη.

"Εσύ τι το παίζεις σημερινός Στάλιν; Σωτήρας το παίζεις;", διερωτήθηκε στην συνέχεια η κ. Κανέλλη με τον υπουργό Υγείας να διαμηνύει φανερά εκνευρισμένος πως δεν δέχεται το ύφος της κυρίας Κανέλλη.

"Κοιμάσαι και ξυπνάς με έναν …. Στάλιν. Τον έχεις στα σκέλια σου Τζιζ βαβα.Κλ@νεις μαλλί", του είπε η βουλευτής του ΚΚΕ.

"Από τους κομμουνιστές δεν δέχομαι ύφος". Ήταν η απάντηση του υπουργού Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: