ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.14

Με μνημονιακές θέσεις «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη!!


Με μνημονιακές θέσεις «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη

Θέσεις περίπου ταυτόσημες με τις κυβερνητικές για τα θέματα του Μνημονίου, της διαχείρισης δημοσίου χρέους και της  εξόδου από την  ύφεση διατυπώνει ο νέος πολιτικός σχηματισμός «Το Ποτάμι», που θα θα διεκδικήσει την ψηφο των πολιτών στις ευρωεκλογές.
Ο νεοσύστατος  πολιτικός φορέας των τηλεοπτικών αστέρων και  άλλων "επωνύμων"  της δημόσιας ζωής, ποτ επικρίνεται για έλλειψη  πολιτικού στίγματος,  αρχίζει σήμερα την παρουσίαση των θέσεων του κατά... δόσεις, επιδιώκοντας προφανώς να βρίσκεται συυνεχώς στο προσκήνιο της δημοσιότητας.
Οι θέσεις του παρουσιάζονται υπό μορφή... ερωταπαντήσεων. Για το Μνημόνιο αναφέρει ότι   δεν είναι αυτοτελές κείμενο δεσμε'ύσεων και υποχρεώσεων, αλλά συνοδεύει μία συνολική συμφωνία για οι
κονομική στήριξη της Ελλάδας.
Ως προς τη διαχείριση του δημοσίου χρέους, «Το Ποτάμι» δεν θέτει θέμα επαχθών επιβαρύνσεων, διαγραφής ή κουρέματος, αλλά  προσυπογράφει τις επίσημες  κυβερνητικές επιδιώξεις για  επιμήκυνηση του χρόνου εξόφλησης και μείωση επιτοκίου των δανείων
Τις βασικές θέσεις του νέου κόμματος παρουσίασε σήμερα ο πρωτεργάτης της ίδρυσης του Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι «Το Ποτάμι» προτείνει:


- Σύστημα διακυβέρνησης με ολιγομελείς κυβερνήσεις το πολύ 20 υπουργών, με ταυτόχρονη κατάργηση θέσεων αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών.

-Τα υπουργεία να καλύπτουν συγκεκριμένους τομείς και όχι τις φιλοδοξίες υπουργών και κομματικής ιεραρχίας.

- Εθνικές εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια - να μην υπάρχει δυνατότητα πρόωρων εκλογών

- Η χώρα να χωριστεί σε πολλές μονοεδρικές περιφέρειες και οι πολίτες να μπορούν να ψηφίζουν το κόμμα τους, αλλά και τον τοπικό υποψήφιο, ανεξαρτήτως κόμματος που θεωρούν ότι τους αντιπροσωπεύει. Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια ελληνική παραλλαγή του γερμανικού συστήματος με τις διπλές κάλπες.

- Διεκδίκηση κατοχικού δανείου και αποζημιώσεων/αντισταθμιστικά μέτρα για θύματα ή μαρτυρικές κοινότητες.

- Επαναπατρισμός συγκεκριμένων κλεμμένων αρχαιοτήτων.

 info by sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: