ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.14

Θα τους δώσουν κάτι παραπάνω ... για τις υπηρεσίες τους!



Η είδηση ....
Με "εντολή" Σαμαρά οι αστυνομικοί θα πάρουν επιπλέον χρήματα στο μισθό τους από το πρωτογενές πλεόνασμα.

Ο σχολιασμός....
Φυσικά όλοι αναγνωρίζουμε πως οι αμοιβές στα σώματα ασφαλείας είναι μικρές αλλά στο καιρό του Μνημονίου αυτό συμβαίνει σε όλες τις εργασιακές ομάδες ενώ σχεδόν 2.000.000 συμπολίτες μας είναι άνεργοι χωρίς κανένα εισόδημα. Το λογικό λοιπόν θα ήτανε αν υπάρχουν αυτά τα χρήματα να διατεθούν στην ανάπτυξη για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να ανακουφιστούν κάποιοι συνάνθρωποι μας. Όμως αυτό δεν έγινε και πιστεύω ότι η επιλογή του Πρωθυπουργού είναι προϊόν πανικού του ίδιου, αλλά και των υπολοίπων της εξουσίας για το επερχόμενο τσουνάμι οργής του Ελληνικού λαού οπότε θέλουν καλοταϊσμένουςκαι ευχαριστημένους τους "φύλακες" τους.                                 

Φίλοι αστυνομικοί μη θεωρείτε τους εαυτούς σας "τυχερούς" γιατί για όλους αυτούς τους γραβατοφορεμένους "Κατσαπλιάδες" είστε απλά "εργαλεία" για την προστασία τους αλλά και ο "σάκος" του μποξ του θυμού και της αγανάκτησης (για τα πεπραγμένα τους) όλης της Ελληνικής κοινωνίας αφού σας χρησιμοποιούν ως τάγματα τρόμου της Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας τους.


 Όσο για τα "ψίχουλα" που σας τάζουν και ενδεχομένως θα σας δώσουν να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα σας ζητήσουν να τα εξαργυρώσετε για άλλη μία φορά με γκλοπς, με χημικά και με προβοκάτσιες εις βάρος των δικαίως διαμαρτυρομένων συμπολιτών σας.




πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια: