ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.3.14

ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: Μυστική συμμαχία Σπηλιωτόπουλου - Σακελλαρίδη???


Μυστική συμμαχία Σπηλιωτόπουλου - Σακελλαρίδη;
Απορία και άλλο τόσο έκπληξη προκαλεί σημείο της συνέντευξης του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, στον «ΒΗΜΑ FM 99,5» και συγκεκριμένα στο ερώτημα, για το αν θα στηρίξει τον ανθυποψήφιο αλλά "ομογάλακτο", επίσης, υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, Άρη Σπηλιωτόπουλο, στον β’ γύρο των Δημοτικών Εκλογών, σε περίπτωση που δεν προκριθεί αυτός:
«Έχω πει επανειλημμένα ότι, αν δεν είμαι εγώ στον β’ γύρο και είναι π.χ. ο κ. Σπηλιωτόπουλος, θα στηρίξω τον κ. Σπηλιωτόπουλο. 
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, όμως, αρνείται να απαντήσει και εγώ αρνούμαι να δεχθώ τις φήμες που κυκλοφορούν ότι, έχει κάνει ενός είδους συμμαχία με τον κ. Σακελλαρίδη. 
Δεν το πιστεύω και δεν θέλω να το επικαλούμαι κιόλας».


epoli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: