ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.14

ΑΣΕΠ... ΞΕ-ΑΣΕΠ ... ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ

Εντονότατες αντιδράσεις προκαλεί η τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και η οποία προβλέπει επαναξιολόγηση επιτυχόντων του ΑΣΕΠ συνυπολογίζοντας και τα προσόντα που αποκτήθηκαν μεταγενέστερα των οριστικών αποτελεσμάτων των παλιών προκηρύξεων.
Με αυτό τον τρόπο ανατρέπεται η σειρά των επιτυχόντων στους οριστικούς πίνακες διορισμού δημιουργώντας σκηνικό σύγχυσης σε εκατοντάδες αδιόριστους του ΑΣΕΠ.
Πιο συγκεκριμένα η τροπολογία ορίζει: «Οι επιτυχόντες σε διαδικασίες επιλογής τακτικού προσωπικού του ΑΣΕΠ και των φορέων των οποίων οι πίνακες έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ, οι οποίοι περιλαμβάνονται  σε οριστικούς πίνακες διοριστέων δημοσιευμένους μετά την 1η Ιανουαρίου του 2009, δύνανται  να διατεθούν για διορισμό  βάσει νέας προκήρυξης πλήρωσης τακτικών θέσεων, η οποία θα εκδοθεί ειδικά γι αυτούς, εφόσον κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ δεν έχουν διοριστεί με βάση τον πίνακα διοριστέων στον οποίο περιλαμβάνονται».
Στη ρύθμιση αναφέρεται επίσης ότι με τη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ καθορίζονται οι θέσεις που θα καλυφθούν ανά φορέα, περιφερειακή ενότητα, κατηγορία και κλάδο προσωπικού, τα προσόντα πρόσληψης (γενικά και ειδικά) και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής των υποψηφίων. Και η τροπολογία καταλήγει: «Όσοι δεν υποβάλλουν αίτηση στη νέα προκήρυξη πλήρωσης θέσεων  καθώς και συμμετέχοντες οι οποίοι δεν θα περιλαμβάνονται στον πίνακα διοριστέων της νέας προκήρυξης , διορίζονται σταδιακά μέχρι 31.12. 2015, βάσει σειράς επιτυχίας τους, με τη βαθμολογία την οποία είχαν ενταχθεί στον πίνακα διοριστέων, στις αρχικές θέσεις διορισμού τους [...]»
Υπογραμμίζει ότι ενδέχεται να δημιουργηθούν ποικίλα προβλήματα στην περίπτωση προκήρυξης θέσεων από φορείς που έχουν ήδη επιτυχόντες προς διορισμό, ιδίως ενόψει της παρεχόμενης δυνατότητας να συμμετάσχουν με αυξημένα τυπικά προσόντα στη νέα προκήρυξη. Προσόντα που αποκτήθηκαν μεταγενέστερα των οριστικών αποτελεσμάτων των προκηρύξεων οι οποίες εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν προσωπικό προς διορισμό και μένουν παγωμένες.
Εκπρόσωποι των αδιόριστων του ΑΣΕΠ  ζητούν την επαναδιατύπωση της τροπολογίας προς «αποφυγή παρερμηνειών, στρεβλώσεων και καταχρήσεων» και με ανακοίνωσή τους  υπογραμμίζουν:
-Φορέας που διαθέτει επιτυχόντες προς διορισμό από παλαιότερη προκήρυξη δεν θα μπορεί να προκηρύξει θέσεις με νέα προκήρυξη και ιδίως στους ίδιους κλάδους/ κατηγορίες και ειδικότητες
-η νέα προκήρυξη να αφορά κυρίως σε φορείς που δεν έχουν επιτυχόντες προς διορισμό από παλαιότερες προκηρύξεις
-να αποκλεισθεί η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής  με αυξημένα τυπικά προσόντα στη νέα προκήρυξη από επιτυχόντες , όταν πρόκειται για τον ίδιο φορέα και ιδίως για συναφείς κλάδους και ειδικότητες».

http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: