ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.3.14

FAST TRACK ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;

Κάτοικοι της Χαλκιδικήςκαι της Θεσσαλονίκης κλήθηκαν από την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής στις 10 και 11-3-2014 να δώσουν γενετικό υλικό για άλλη δικαστική υπόθεση στην οποία δεν έχουν καμία εμπλοκή, την υπόθεση του εμπρησμού του εργοταξίου στις Σκουριές τον περασμένο Φεβρουάριο. Πρόκειται κατά πολλούς για μία πρωτοφανή κίνηση που ποινικοποιεί το φρόνημα των κατοίκων που εναντιώνονται στις εξορύξεις χρυσού καθώς το μόνο «ενοχοποιητικό στοιχείο» (;!) με το οποίο καλούνται να δώσουν γενετικό υλικό είναι η στάση τους, η αντίθεση και το φρόνημά τους απέναντι στα σχέδια της Ελντοράντο να καταστρέψει το δάσος Κάκαβος και κατ’επέκταση την ευρύτερη περιοχή στην Β.Α Χαλκιδική.
Οι κάτοικοι κατέθεσαν προσφυγή ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής κατά της υπ’αρ.20/2014 Διάταξης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με την οποία εξέθεσαν τους λόγους για τους οποίους θεωρούν ότι η υποχρεωτική λήψη δείγματος γενετικού υλικού δεν πληρεί τις προυποθέσεις του νόμου και παραβιάζει κατάφωρα και βάναυσα Συνταγματικά κατοχυρωμένα ανθρώπινα δικαιώματα .
Ταυτόχρονα , κατέθεσαν ενώπιον της Ανακρίτριας αίτημα αναστολής εκτέλεσης της λήψεως DNA ζητώντας να τους δοθεί προθεσμία και να μην υποστούν τη διαδικασία λήψεως DNA μέχρις ότου αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών επί της προσφυγής τους.
Η ανακρίτρια απέρριψε σήμερα 12-3-2014 το εν λόγω αίτημα αναστολής , ενώ το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών δεν έχει ακόμη αποφανθεί επί της ουσίας της προσφυγής ! Το νόμιμο λοιπόν δικαίωμα σε δικαστική κρίση- συνδρομή και μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα – καταργείται de facto ( ! ) με τη μη χορήγηση μιας – ολιγοήμερης – προθεσμίας μέχρις ότου το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής θα εξέταζε την προσφυγή και τους νομικούς και πραγματικούς ισχυρισμούς των κατοίκων που δικαίως θεωρούν την όλη διαδικασία πρωτόγνωρη, αντιδικονομική , και θίγουσα τον πυρήνα της προσωπικότητας και των δικαιωμάτων τους.
Ανακύπτουν λοιπόν τα εξής εύλογα ερωτήματα :
- Προς τι η ξαφνική σπουδή ; Εν έτει 2014 και ενώ Έλληνες πολίτες – κάτοικοι της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης – έχουν νομίμως προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης , για ποιο λόγο στερούνται de facto τη δικαστική κρίση και συνδρομή της; Kαι μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως η αναγκαστική λήψη DNA ;
Άραγε προκαταβάλλεται de facto ή μήπως θεωρείται δεδομένη ( ;!) η κρίση και άποψη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα; Και μάλιστα ενώ έχει ήδη προηγηθεί προφανής καταστρατήγηση Συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων που αφορούν στην προάσπιση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, γεγονός που επανειλημμένα καταγγείλαμε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης για την υπόθεση του εμπρησμού του εργοταξίου στις Σκουριές ;
- Άραγε κρίθηκε εκ των προτέρων (;!) ότι ήταν άνευ σημασίας και ουσίας οι αιτιάσεις των προσφευγόντων ώστε να μη «δικαιούνται» καν μια έστω ολιγοήμερη αναστολή – προθεσμία μέχρι να εξεταστούν αυτές από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ; Eξ αντιδιαστολής αναρωτιέται κανείς ποια ζημία θα προέκυπτε ( και για ποιον ;) εάν χορηγούνταν τελικά η εν λόγω αναστολή και κατόπιν εξετάζονταν οι καθόλα λογικές και νόμιμες αιτιάσεις των κατοίκων για ένα τόσο σοβαρό θέμα, επί του οποίου νόμιμα ζητήθηκε η κρίση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών;
- Μετά το fast track ξεπούλημα της περιοχής της B.A Xαλκιδικής , υπόκεινται και οι κάτοικοι της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης σε fast track απονομή δικαιοσύνης;
Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής & Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: