ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.14

Πανωλεθρία πλην... τραπεζών στο Eurogroup


Πανωλεθρία πλην... τραπεζών στο Eurogroup
 Τοίχο συνάντησε η ελληνική κυβέρνηση στο Eurogroup καθώς το κλίμα ήταν βαρύ, ενώ ο Γιάννης Στουρνάρας δεν βρήκε ακροατές στην προσπάθεια πολιτικοποίησης της διαφωνίας με την τρόικα. Αντ αυτού το Eurogroup απηύθυνε συστάσεις προς την Ελλάδα να ολοκληρώσει άμεσα τις συζητήσεις με την τρόικα, με τον Γέρουν Ντάισελμπλουμ να επισημαίνει: «Η Τρόικα εργάστηκε σκληρά για αυτή την αξιολόγηση που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο. Τώρα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να δείξει αν θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της».
Η τοποθέτηση του προέδρου του Eurogroup αποτελεί ηχηρό ράπισμα για την ελληνική κυβέρνηση, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του Sofokleousin.gr,καθώς εγκαλεί την Ελλάδα δημοσίως καθιστώντας σαφές πως η κυβέρνηση δεν έχει πράξει τα συμφωνημένα.
Η ελληνική κυβέρνηση απέτυχε να πάρει ακόμα και δήλωση πολιτικής στήριξης που επιζητούσε και περιορίστηκε σε «βεβαίωση προόδου». Μόνο που αυτή τη δήλωση ήλπιζε να την εκμαιεύσει από την τρόικα ώστε να λάβει το καλώς έχειν του. Τελικά το Eurogroup έδωσε μαστίγιο και… μαστίγιο πιέζοντας για συμφωνία μέχρι την Κυριακή και για ταχεία κάλυψη του κεφαλαιακού κενού στις τράπεζες.
Από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης επιμένουν στην πολιτική διαρροών, υποστηρίζοντας ότι η κατάσταση παραμένει «υπό έλεγχο», αν και ποτέ κανείς δεν την χαρακτήρισε εκτός ελέγχου. Η διατύπωση αυτή αποκαλύπτει φόβους στο εσωτερικό της κυβέρνησης και αντικατοπτρίζει το κλίμα που επικράτησε στο Eurogroup.
Ο Γιάννης Στουρνάρας βρέθηκε στη γωνία, δεν κατάφερε να θέσει δικά του ζητήματα στην ατζέντα αλλά διατήρησε τον έλεγχο της κατάστασης, αποκαλύπτει η ενδοσκοπική ανάλυση της θέσης «υπό έλεγχο».
Από το ΥΠΟΙΚ διαρρέουν τώρα ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι πιέζουν ασφυκτικά πλέον να «κλειδώσουν» ως την Κυριακή μεγάλες ανατροπές σε εργασιακά και θέματα της αγοράς, διαψεύδοντας προηγούμενη θέση ότι το ΔΝΤ πιέζει για πλήρη απορρύθμιση της αγοράς εργασίας.
«Η Τρόικα εργάστηκε σκληρά για αυτή την αξιολόγηση που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο. Τώρα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να δείξει αν θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της» διαμήνυσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, επιρρίπτοντας στην Αθήνα ευθύνη για την καθυστέρηση.  Ο ίδιος τόνισε ότι «οι απεσταλμένοι της Τρόικα δεν μπορούν να μείνουν για πάντα στην Αθήνα», ζήτησε να τελειώνει η διαπραγμάτευσης ως την Κυριακή αλλά εξέφρασε συγκρατημένη μόνο αισιοδοξία.
 «Δεν είναι απλό, μπορούμε να τα καταφέρουμε ως την Κυριακή αλλά δεν είναι εύκολο» έλεγαν από πλευράς τους στελέχη της ελληνικής αποστολής που μετείχε στο Eurogroup, ενοοώντας ότι η τελική συμφωνία εξαρτάται και από τις διαθέσεις των δανειστών
Το πιθανότερο σενάριο είναι η απόφαση για τη δόση των 10,1 δισ. ευρώ να ληφθεί σε τηλεδιάσκεψη τον Μάρτιο ή, το αργότερο, στο άτυπο Eurogroup της 1ης Απριλίου στην Αθήνα.
Ετσι διαψεύδονται οι προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν από το οικονομικό επιτελείο και φιλοκυβερνητικά media για την εκταμίευση της δόσης αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα το πρόβλημα ρευστότητας της κυβέρνησης οξύνεται και η ροή κεφαλαίων προς την οικονομία διακόπτεται.'

SOFOKLEOUSIN

Δεν υπάρχουν σχόλια: