ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.14

Οι "Άθλιοι των Αθηνών” τα βρήκαν με την τρόικα και τις τράπεζες!


Του Γιάννη Πρεβενιού

Η Είδηση... 

Κυβέρνηση: Τα βρήκαμε με τρόικα και τράπεζες 
«Πάμε στο Eurogroup με λυμένο το θέμα των τραπεζών», επισήμανε κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξος ότι έως την άλλη Κυριακή, 16 Μαρτίου, θα έχουν ολοκληρωθεί και οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο σύνολό τους. 

Ο σχολιασμός... 

Κραυγάζουν και θριαμβολογούν οι "Άθλιοι των Αθηνών" ότι τα βρήκαν με την τρόικα και τις τράπεζες λες και αυτό είναι καλό για εμάς τους απλούς Έλληνες πολίτες. Προφανώς θεωρούν ότι είμαστε χαχόλοι και ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουμε ότι το “τα βρήκαμε” σημαίνει περισσότερη δυστυχία και ανέχεια για το μεγαλύτερο μέρος του λαού μια και τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους και οι αποφάσεις τους ήταν και είναι κομμένες και ραμμένες στις διαταγές των σύγχρονων Ες Ες της Γερμανίας που έχοντας κατά νου το δόγμα της Αρίας φυλής ξεκίνησαν τον τρίτο κατά σειρά και πιο επικίνδυνο πόλεμο για την κατάκτηση της γηραιάς ηπείρου.

Δυστυχώς όλα αυτά τα πολιτικά ξόανα εδώ και καιρό προτιμούν να τα “βρίσκουν” με αυτούς και όχι με εμάς γιατί αυτοί τους μίζαραν και έδωσαν δωρεές στα κόμματα τους για να μας δανείσουν να αγοράσουμε υποβρύχια που γέρνουν αλλά και άλλα άχρηστα οπλικά συστήματα σε διπλάσια και τριπλάσια τιμή καθιστώντας τους ομήρους και υπηρέτες τους μια και φρόντισαν να κρατήσουν αποδεικτικά στοιχεία (βιντεοσκοπήσεις, φωτογραφήσεις και ηχογραφήσεις) με τις προδοτικές τους πράξεις.

Δεν θα πω τίποτα άλλο αλλά θα θυμίσω σε όλους πόσο επίκαιρο είναι αυτό που έχει γράψει ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά δηλ. πως «…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου για να είναι απασχολημένοι και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά….»

Δεν υπάρχουν σχόλια: