ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.14

ίντεο-Σοκ από μαζικές δολοφονίες διαδηλωτών στην Ουκρανία (ΠΡΟΣΟΧΗ – Σκληρές εικόνες)

Ένα σοκαριστικό βίντεο από μαζικές δολοφονίες διαδηλωτών κάνει το γύρο του διαδικτύου

(Εάν δεν λειτουργεί το βίντεο πατήστε στο σύνδεσμο:  Το 13ών λεπτών επεξεργασμένο βίντεο (Tο ακατέργαστο βίντεο διαρκεί πάνω από 40 λεπτά) δείχνει πυροβολισμούς εν ψυχρώ στην πλατεία Μαϊντάν στο Κίεβο ενώ είναι αγνώστου ημερομηνίας η λήψη του.
Το βίντεο αναρτήθηκε στο blog blagin-anton.livejournal.com και μεταξύ άλλων, δείχνει εν ψυχρώ πυροβολισμούς αλλά και αθώους πολίτες να προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν τις σφαίρες φορώντας κράνη και κρατώντας αντικείμενα που χρησιμοποιούν σαν ασπίδες.
Στο βίντεο φαίνονται επίσης άνθρωποι να σκοτώνονται από τα πυρά καθώς προσπαθούν να μεταφέρουν νεκρούς μακριά από τη σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: