ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.14

Λ. Γρηγοράκος: Αν έχει «τα γκατς», να παραιτηθεί ο Χρυσοχοΐδηςgrigorakos111111.jpeg

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος επιτίθεται στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και αναφέρει πως αν είχε τις ίδιες απόψεις με τον ίδιο περί επιλογής της «ελιάς», θα είχε τα γκατς να παραιτηθεί. Προφανώς ο Λεωνίδας δεν πήρε τη γραμμή από το Mega και τον αγαπητό Γιάννη Πρετεντέρη ο οποίος, στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, θεωρεί την περίπτωση Χρυσοχοΐδη διαφορετική από αυτή του Παπανδρέου και την αποδίδει σε προσωπική κόντρα του Χρυσοχοΐδη με τον Λοβέρδο. Ο Πρετεντέρης μαζεύει τους Γρηγοράκο-Κουκουλόπουλο και χαϊδεύει στο κεφάλι τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προτρέποντάς τον να κάνει πίσω.

Λυπάμαι ειλικρινά για αυτή τη δημοσιογραφική ξεφτίλα. Λυπάμαι που αντιμετωπίζουν τον ελληνικό λαό ως πρόβατα σε μαντρί και τους πολιτικούς ως υποχείριά τους. Μόνο που τα πρόβατα είναι περισσότερα από τους λύκους. Και η ψήφος του καθενός μονάχα μία.Δεν υπάρχουν σχόλια: