ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.14

ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΤΖΗΔΕΣ Η ΤΡΟΪΚΑ! Εξυπηρετούν ντόπιους νταβατζήδες και πολυεθνικές! Το λέει ακόμα και ο υφυπουργός…



Σ.Σ. Προσοχή στην ανάγνωση του τίτλου στην εφημερίδα. Το άρθρο είναι "ΤΑ" και όχι "ΤΟΝ"
Μέχρι χθες μόνον εμείς φωνάζαμε, πάντα με στοιχεία, πως η Τρόικα δεν είναι τίποτε άλλο από μία χούφτα ντήλερς που σε συνεργασία με τους ντόπιους νταβατζήδες εξυπηρετούν συμφέροντα πολυεθνικών.
Το είδαμε με τα φάρμακα, όπου η γερμανοϊσραηλινή συνεργασία γεμίζει με το ζόρι γενόσημα – σκουπίδια το σύστημα υγείας.
Το είδαμε με τα σκουπίδια και τα δημόσια έργα. Οι
ντόπιοι βαρώνοι πληρώνονται στο ακέραιο για να προωθήσουν με τα ΜΜ”Ε” που επηρεάζουν την λαίλαπα διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και του ΕΣΠΑ.
Το βλέπουμε με τις τράπεζες που μετά την εξόντωση των ισχυρών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και την ενσωμάτωση τους σε… “αχυρένια” μορφώματα, τώρα απλώς θα τις καταβροχθίσουν οι εργοδότες των τροϊκανών. Οι Γερμανοί και οι φίλοι του ΔΝΤ.
Για να μην θυμηθούμε τους φορτηγατζήδες, τους φαρμακοποιούς, τις καθαρίστριες, όλες τις κοινωνικές ομάδες που εξοντώθηκαν μεθοδικά “με εντολή της Τρόικας”.
Όταν αυτή η κατηγορία ακούγεται από τα χείλη υφυπουργού, η πολιτική που ακολουθείται με πρόφαση την Τρόικα δεν έχει πλέον καμμία νομιμοποίηση.





Δεν υπάρχουν σχόλια: