ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.14

ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ



Ενιαίο μισθολόγιο
Νέο «ψαλίδισμα» αναμένεται να δουν στις αποδοχές τους οι δημόσιοι υπάλληλοι καθώς αλλαγές στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων με περικοπές σε έξτρα αμοιβές σε ορισμένες κατηγορίες με στόχο να δοθεί μπόνους σε όσους μετά από αξιολόγηση θα κριθεί ότι είναι «άξιοι και αποδοτικοί» στην υπηρεσία τους, προανήγγειλε στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.
Ωστόσο το υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει πως δεν πρόκειται για περικοπές των βασικών μισθών. Οι πρόσθετες αποδοχές θα περάσουν και πάλι από το μικροσκόπιο της τρόικας. Αυτό σημαίνει πως αποδοχές διαφόρων ειδικοτήτων, όπως για παράδειγμα τα οδοιπορικά που εισπράττουν διάφορες κατηγορίες υπαλλήλων, θα μπουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης προκειμένου να γίνει ένας εξορθολογισμός.
info by paraskinio

ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΑΣΕΠ... ΞΕ-ΑΣΕΠ ... ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: