ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.14

Ολιγαρχία μείωση της αντιπροσώπευσης και λιγότερες… εκλογές προτείνει το ποτάμι


potami

Μείωση της αντιπροσώπευσης  ώστε ένας βουλευτής να αντιστοιχεί για 55.000 ψήφους αντί των 36.500 που αντιστοιχεί σήμερα ώστε να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών σε 200 και να δυσκολέψει εκλογή νέων κατάθεσε το Ποτάμι.   Παράλληλα  ζητά την  συγκέντρωσή εξουσίας σε λίγους και ισχυρούς και συγκεκριμένα 20 υπουργούς με ταυτόχρονη κατάργηση θέσεων αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών.
Τέλος το κόμμα του Στ.  Θεοδωράκη προτείνει να   διεξάγονται  οι εκλογές αυστηρά κάθε τέσσερα ανεξάρτητα των εξελίξεων στο κοινοβούλιο πράγμα που προϋποθέτει την κατάργηση της αρχής της δεδηλωμένης. Συνάγεται ακομη η  μείωση του ρόλου της βουλής  καθώς και μείωση των αριθμού των ψήφων που χρειάζεται για μια πλειοψηφία από 151 σε 101.
Αναλυτικά οι  θέσει του κόμματος δημοσιεύθηκαν στηνεπίσημη ιστοσελίδα του


Δεν υπάρχουν σχόλια: