ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.14

«Ο Νότης Μαριάς φέρνει στη Βουλή τις διαμαρτυρίες του Επιμελητηρίου Ηρακλείου σχετικά με το προωθούμενο νομοσχέδιο για τον Ειδικό Λογαριασμό των ΑΠΕ»


Επαμεινώνδας (Νότης) Μαριάς - Βουλευτής Ηρακλείου
Αθήνα, 14.3.2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο Νότης Μαριάς φέρνει στη Βουλή τις διαμαρτυρίες του Επιμελητηρίου Ηρακλείου σχετικά με το προωθούμενο νομοσχέδιο για τον Ειδικό Λογαριασμό των ΑΠΕ»

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετική επιστολή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου αναφορικά με την διαβούλευση για το σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις για την εξυγίανση του ειδικού λογαριασμού του άρθρου 40 Ν. 2773/1999 και λοιπές διατάξεις».
Το Επιμελητήριο Ηρακλείου με την επιστολή του επισημαίνει ότι για την εν λόγω διαβούλευση θα πρέπει να ακούγονται οι απόψεις των φορέων που εκπροσωπούν το σύνολο των ενδιαφερομένων και θεωρεί απαράδεκτη την διάρκεια των μόλις έξι ημερών δημόσιας διαβούλευσης, για ένα τόσο σημαντικό θέμα.
Η επιβολή επιστροφής εσόδων από τους παραγωγούς (35% επί του τζίρου του 2013 για τα φωτοβολταϊκά και 10% για τις υπόλοιπες ΑΠΕ) προς τον ΛΑΓΗΕ μέσω πιστωτικού τιμολογίου και η επιβολή χαρατσιού 30% επί των ακαθάριστων εσόδων, οδηγούν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα του κλάδου σε αφανισμό.
Εκφράζουν δε την αμφιβολία τους για την αποτελεσματικότητα των επιβαλλόμενων μέτρων καθώς παρόμοιες πρακτικές κατά το παρελθόν δεν εξαφάνισαν το έλλειμμα του Ειδικού Λογαριασμού και χειροτέρεψαν τις πληρωμές των παραγωγών.
Τέλος τονίζουν πως η απειλή αναστολής των συμβάσεων πώλησης από το ΥΠΕΚΑ σε παραγωγούς που δεν συμμορφωθούν με την έκδοση πιστωτικού-εκπτωτικού τιμολογίου, αντιβαίνει στη φιλοσοφία της εκστρατείας για την πράσινη ενέργεια και θίγει την αξιοπιστία της χώρας διεθνώς.
Επειδή το εν λόγω νομοσχέδιο οδηγεί στην αποσταθεροποίηση και στον αφανισμό ενός σημαντικού κλάδου της αγοράς για την ελληνική οικονομία, ο Νότης Μαριάς ζητάει απάντηση, ενέργειες και σχετική ενημέρωση, για το πώς θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση αυτή.
Δεν υπάρχουν σχόλια: