ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.14

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ "ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ" ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΡΑΜΟΛΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ " ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ " ΤΟΥ

στουρναρας-νταισελμπλουμ
Για εξαιρετικά δύσκολες διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα, κάνει λόγο το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.
Όπως αναφέρει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2013, ενώ επισημαίνει ότι τα μεγαλύτερα αγκάθια της διαπραγμάτευσης είναι το νομικό πλαίσιο για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, οι απολύσεις στο δημόσιο τομέα, και η εφαρμογή των προτάσεων του ΟΟΣΑ για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.
Το CNBC κάνει λόγο για ένα επικίνδυνο παιχνίδι ισορροπιών, καθώς η ελληνική κυβέρνηση προσδοκά σε πολιτική ανάκαμψη ενόψει των ευρωεκλογών.
Mήνυμα στην Αθήνα ότι πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία με την τρόικα έως το τέλος της εβδομάδας απέστειλαν τη Δευτέρα οι Βρυξέλλες κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup.
Αισιόδοξος ότι η συμφωνία μεταξύ της τριμερούς και της Ελλάδας έως το τέλος της εβδομάδας είναι εφικτή εμφανίστηκε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας του Eurogroup.
Τη δυσφορία του όσον αφορά το τελεσίγραφο των εταίρων για ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα έως την Κυριακή εξέφρασε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: