ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.3.14

Πράσινο φως από ΚΑΣ για την ενοικίαση μνημείων σε ιδιώτες"Ναι" κατά πλειοψηφία ψήφισαν τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου στην παραχώρηση του Καλλιμάρμαρου και της Στοάς του Αττάλου σε ιδιωτικές εταιρίες, για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.
Η απόφαση ελήφθη κατόπιν σχετικού αιτήματος ξένης επενδυτικής εταιρίας και μιας παγκόσμια οργάνωσης επιχειρηματιών η οποία επιθυμούσε να πραγματοποιήσει εκδήλωση στη Στοά του Αττάλου, στο πλαίσιο του συνεδρίου της. 
Γεγονός πάντως είναι ότι στη συνεδρίαση επικράτησε έντονος προβληματισμός για το εάν είναι ηθικά σωστό να στρώνονται τραπεζοκαθίσματα εντός των μνημείων.

http://www.koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: