ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.14

«Εφιάλτης» το φετινό εκκαθαριστικό - Πώς θα πληρωθούν οι φόροι

Εφιάλτης το φετινό εκκαθαριστικό - Πώς θα πληρωθούν οι φόροι
Σε τρεις ίσες ισόποσες διμηνιαίες δόσεις (Ιούλιος, Σεπτέμβριος και Νοέμβριος) θα καταβληθούν φέτος οι φόροι, ανεξάρτητα από τον χρόνο που θα υποβληθεί η φορολογική δήλωση. Την ερχόμενη Πέμπτη, 20 Μαρτίου αναμένεται να ανοίξει η σχετική διαδικτυακή πύλη της Εφορίας. 
Η προθεσμία για την πρώτη πληρωμή λήγει στις 31 Ιουλίου. 
Στο εκκαθαριστικό περιλαμβάνονται τέσσερις διαφορετικοί φόροι για το εισόδημα και τα περιουσιακά στοιχεία:
1. Φόρος Εισοδήματος.
2. Εισφορά Αλληλεγγύης, η οποία επιβάλλεται με συντελεστές 1%-4% για όσους απέκτησαν το 2013 ετήσια εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ.
3. Τέλος Επιτηδεύματος των 500 ευρώ ή 650 ευρώ, που πληρώνουν οι εργαζόμενοι που αμείβονται με «μπλοκάκι», οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι ασκούν ατομικά εμπορική επιχείρηση.
4. Φόρος πολυτελούς διαβίωσης για όσους είχαν το 2013 στην κατοχή τους αυτοκίνητα 1.929 κυβικών εκατοστών και άνω, πισίνες και αεροσκάφη.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: