ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.14

Που πας κατακαημένη τρόϊκα; Έχουμε εκλογές τώρα.


lukoi-sta-provata-570«Νόμισαν οι τροϊκανοί, ότι θα ξαναπαίξουν προεκλογικά με την ελληνική κυβέρνηση το γνωστό θέατρο της διαπραγμάτευσης, για τα μάτια των ιθαγενών και ότι στο τέλος θα εκτελεστούν οι επιθυμίες τους όπως πάντα.
Δεν πληροφόρησε άραγε κανένας χριστιανός, αυτούς τους «άσχετους» περί τα ελληνικά πράγματα τροϊκανούς, τι σημαίνει προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα; Κανένας δεν τους είπε ότι μερικά «όσια και ιερά» του ελληνικού πολιτικού συστήματος, όπως οι προεκλογικές υποσχέσεις, τα ρουσφέτια και το μοίρασμα χρημάτων για εξαγορά ψήφων, δεν θίγονται με τίποτα στον κόσμο αυτόν;
Ένα δισεκατομμύριο ευρώ, του φανταστικού πρωτογενούς πλεονάσματος, θα διανεμηθεί οπωσδήποτε, ο κόσμος να χαλάσει, σε κάποιες πολιτικά «φίλιες» κοινωνικές ομάδες, για να πέσουν τα ψηφαλάκια στην κάλπη. Πάει και τελείωσε αυτό και ας μην το κουράζουν οι τροϊκανοί. Εδώ τίθεται θέμα πολιτικής επιβίωσης ορισμένων «χρήσιμων» για τον τόπο πολιτικών, στο ένα δισεκατομμύριο για την συλλογή των ψήφων θα κολλήσουμε;;;;
Τι και αν οι τροϊκανοί προσπαθούν να πείσουν την κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα, ότι οι εσωτερικές και μόνο υποχρεώσεις του κράτους υπερβαίνουν σε αναλογία πέντε πλεονάσματα κ.λ.π. Τι κι αν ο Σόϊμπλε απειλεί ότι δεν θα δώσει τη δόση. Τα αυτιά έκλεισαν και τα χρήματα θα μοιραστούν, τελεία και παύλα. Κάτι σαν δώρο του Πάσχα ένα πράγμα.
Βρε τροϊκανοί, μα κι εσείς να μην καταλαβαίνετε τίποτα από τα πολιτικά μας έθιμα. Μετά τις εκλογές τα νέα μέτρα. Μετά βρε πολιτικά “άσχετοι” θα ξαναμαζέψουμε το δισεκατομμύριο που θα μοιράσουμε τώρα. Μετά τις εκλογές. Τώρα τα πρόβατα πρέπει να μπουν στη στάνη. Μετά θα γίνει το «σφάξιμο». Τι θέλετε δηλαδή, να μείνουν χωρίς τσοπάνη;;; Ποιος θα τα μαζεύει μετά;;
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: