ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.14

ΔΗΜΟΣΙΟ: Μειώσεις 50% στους μισθούς και απολύσεις και το 2015!


Αίμα ζητάνε από το Δημόσιο οι Τροϊκανοί

Νέα αιτήματα «έβαλαν στο τραπέζι» οι εκπρόσωποι της Τρόικας, στην τελευταία διαπραγμάτευση με τους Υπουργούς Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Γιάννη Στουρνάρα και Κυριάκο Μητσοτάκη, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ζήτησαν:

- Μείωση των αποδοχών στο Δημόσιο, για όλες τις νέες προσλήψεις, στα 586 € - ποσό που ισχύει στον ιδιωτικό τομέα - έναντι των 900 € (νεοπροσλαμβανόμενοι ΔΕ) και 1.200 € (νεοπροσλαμβανόμενοι ΠΕ) του Δημοσίου.

- 2.000 «εξόδους» από το Δημόσιο, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015.

- Να μην αποσυνδεθεί η «διαθεσιμότητα» από την «κινητικότητα».

Σχετικά με τις τρεις νέες απαιτήσεις της Τρόικας, η Ελληνική Κυβέρνηση φέρεται να συζητάει το πρώτο θέμα (μείωση των αποδοχών στο Δημόσιο) όχι, όμως, στο επίπεδο των μειώσεων που ζητούν οι δανειστές, αλλά γύρω στα 100 €, και με ταυτόχρονη αύξηση των αποδοχών σε στελέχη, που κατέχουν θέση ευθύνης στον «κρατικό μηχανισμό», ως αντιστάθμισμα στις γενικότερες μειώσεις.

Στον αντίποδα, το Υπουργείο Δ.Μ.Η.Δ. αρνείται κατηγορηματικά να δεχτεί νέες απολύσεις (2015) και την επέκταση του προγράμματος «διαθεσιμότητας» πέραν από το 2014 και τη διασύνδεσή του με το πρόγραμμα «κινητικότητας». 

Τα μεγάλα αυτά θέματα αναμένεται να συζητηθούν την ερχόμενη βδομάδα και μετά το Eurogroup της Δευτέρας.

ΠΗΓΗ: Real news

Δεν υπάρχουν σχόλια: