ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.14

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!!! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!


O Στέφεν Ζάιμπερτ και η Άνγκελα Μέρκελ. Δείτε μούτρα και βγάλτε συμπέρασμα. Κανονικοί απόγονοι του Χίτλερ! 
Ο εκπρόσωπος της Μέρκελ Στέφεν Ζάιμπερτ είπε ένα μεγαλοπρεπές «nein» στις αξιώσεις της Αθήνας για πολεμικές επανορθώσεις! "Τίποτε δεν έχει αλλάξει σε ό,τι αφορά τόσο την γερμανική θέση, όσο και την νομική αξιολόγηση του ζητήματος" είπε ο Γερμανός προσθέτοντας "τα θέματα αυτά έχουν εξεταστεί λεπτομερώς".

Οι Γερμαναράδες για μια ακόμη φορά μας ταπεινώνουν. Ο δε Σαμαράς αναμένεται να κάτει και πάλι στα τέσσερα. Πού να έχει τα κότσια να πει: "Ούτε εμείς σας δίνουμε τίποτε εάν προηγουμένως δεν διευθετήσετε τις δικεςσας οφειλές προς την Ελλάδα"!

Πού είσαι ρε Σαμαρά; Τσίπα δεν έχεις; Εξαιτίας των Γερμανών αυτοκτόνησε ο γιαγιά σου Πηνελόπη Δέλτα κι εσύ δεν βγάζεις άχνα; 


πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.......?...ραζεν