ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.14

Ο ΓΑΠ θα θέσει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ (μετά τις εκλογές)


Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς… μαντικές ικανότητες, ή να έχει… εκ των έσω πληροφορίες, για να διαπιστώσει το αυταπόδεικτο, στον απόηχο των στρατηγικών κινήσεων του Γιώργου Παπανδρέου το τελευταίο διάστημα στον δημόσιο βίο, αλλά και τη χθεσινή, ηχηρή άρνησή του προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το θέμα της “Ελιάς”.
Ο τελευταίος των Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός, είναι πολιτικά εδώ. Με διάθεση να υπερασπιστεί το έργο και την υστεροφημία του, αλλά και την ίδια στιγμή να έχει ενεργό, πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της Κεντροαριστεράς.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι την επομένη των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με το ΠΑΣΟΚ να έχει σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις ένα εξαιρετικά αρνητικό αποτέλεσμα, ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι εκεί για να πρωταγωνιστεί στις διαδικασίες αμφισβήτησης του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Μια αμφισβήτηση που, εφόσον το ΠΑΣΟΚ δεν καταφέρει να εκλέξει ευρωβουλευτή, για πρώτη φορά στην Ιστορία του, αναμένεται να οδηγήσει ακόμη και σε διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας στο Κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Προτού το ΠΑΣΟΚ… αυτοδιαλυθεί, για να κάνει χώρο για την “Ελιά”, όπως ευθέως καταγγέλλει πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: