ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.14

Ο πρέσβης των ΗΠΑ την ώρα που ακρωτηριάζεται από τους ισλαμοφασίστες της Κλίντον. Ακόμα δεν κατάλαβες γιατί (και) τα παγκόσμια ΜΜ”Ε” σε γεμίζουν φούμαρα;


Ο McCaine με τους ισλαμοφασίστες στην Συρία 
Αποσιώπησαν τα βασανιστήρια του....Αμερικανού πρεσβη όπως ακριβώς αποσιωπούν την δολοφονία παιδιών στην Συρία. Ποιοί; Οι ίδιοι που θέλουν να απελευθερωσουν και την Ουκρανία.
Η φωτογραφία φρίκης που δείχνει πως οι εκλεκτοί της δύσης βασάνισαν βάναυσα τον πρέσβη των ΗΠΑ πριν τον δολοφονήσουν. Είναι οι ίδιο που πριν λίγο καιρό δολοφόνησαν 7 χριστιανούς σε απόλυτη σιωπή από τα δυτικά ΜΜ”Ε”.
Είναι οι ίδιοι που τώρα δρουν στην Ουκρανία πάλι υπο τις διαταγές της συμμορίας της Κλίντον.
Αυτοί είναι που έχουν το θράσος να μιλούν για βαρβαρότητα…
Ακόμα δεν κατάλαβες γιατί (και) τα παγκόσμια ΜΜ”Ε” σε γεμίζουν φούμαρα;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: