ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.14

Ο "μαζι τα φάγαμε" Νίκος Δήμου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Θολή απάντηση έδωσε σήμερα, ο Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την παρουσίαση του "Ποταμιού", σε ότι αφορά το Μνημόνιο. Αφού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, να έγιναν "λάθη" κατά την εφαρμογή του μνημονίου, ίσως να μην διαπραγματευτήκαμε σωστά σε κάποια σημεία, είπε, ότι το Μνημόνιο σε λίγο θα είναι παρελθόν.......

Βασικός, συμπορευτής του Σταύρου Θεοδωράκη, στην νέα πολιτική κίνηση, είναι ο συγγραφέας Νίκος Δήμου, ο οποίος είχε πάρει στο παρελθόν μία "πιο σαφή" θέση για τα Μνημόνια. Συγκεκριμένα, σε άρθρο του, έγραφε:
"Μια χαβούζα με βοθρολύματα, που ζέχνει εκατοντάδες χιλιόμετρα γύρω και μολύνει όλη την Ευρώπη. Κι έχουμε το θράσος να τα βάζουμε με την τρόικα, τη Μέρκελ, τον Ράιχενμπαχ (τους νεοναζί του Στάθη), όταν επί χρόνια δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να κλέβουμε ο ένας τον άλλο κι όλοι μαζί το κράτος (δηλαδή, πάλι εμάς). Αναρωτιέμαι: εκείνοι που βρίζουν το μνημόνιο (και είναι η πλειονότητα) συνειδητοποιούν, άραγε, τη δική μας συμβολή που του άνοιξε την πόρτα; Αν δεν κλέβαμε, δεν εξαπατούσαμε και πληρώναμε τους φόρους μας, θα χρειαζότανε;" 

Είναι σαφές, και από το σύνολο του άρθρου, αλλά και από το παραπάνω απόσπασμα, ότι ο κύριος Δήμου, είναι της σχολής του παχύδερμου-Πάγκαλου, "Μαζί τα φάγαμε"......

Τι και αν έφαγαν δις από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου;
Τι και αν έφαγαν δις από τις μίζες των εξοπλιστικών;
Τι και αν έφαγαν δις, δίνοντας υπερτιμολογημένα  έργα στους "φίλους εργολάβους";
Τι και αν φαγώθηκαν δις με τα δομημένα ομόλογα, τους κουμπάρους και άλλα σκάνδαλα;

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, λέει και ο αξιότιμος κύριος Δήμου

Και μαζί με τον κύριο Δήμου, προφανέστατα τα λέει και το "Ποτάμι", που όλα τα παραπάνω μεν τα αφήνει ανοικτά, αλλά υιοθετεί τον θρασύ, κύριο Δήμου!

Έτσι για να βγαίνουν οι μάσκες, κάθε νέου μιντιακού επίδοξου σωτήρα, που θέλει να υφαρπάξει την ψήφο του Ελληνικού λαού


anemosantistasis

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κρυφοραββινος Δημου παντα μισουσε και συκοφαντουσε την Ελλαδα,την γλωσσα της και τους Ελληνες.Δεν εχει σαν δειλος που ειναι το θαρρος να παραδεχθει την καταγωγη του.Μην ασχολειστε,απλως κλ@στε τον.