ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.14

Κριμαία: Πυρ άνοιξαν Ρώσοι στρατιώτες κατά την κατάληψη ουκρανικής ναυτικής βάσης

Ρώσοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα κατά τη διάρκεια εισβολής τους σε ουκρανική ναυτική βάση στη Κριμαία, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο Ουκρανό αξιωματούχο.
Ο αξιωματούχος, ο οποίος θέλησε, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, να διατηρήσει την ανωνυμία του, τόνισε ότι οι Ρώσοι στρατιώτες εισέβαλαν στη ναυτική βάση κοντά στην πόλη Μπαχτσισαράι λίγο μετά τις 4 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), κατέσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα των Ουκρανών στρατιωτικών και άρχισαν να μετακινούν οχήματα.
Κανένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες δεν τραυματίστηκε και ο διοικητής της βάσης προσπάθούσε μέχρι πριν λίγη ώρα να διαπραγματευτεί μία ειρηνική διευθέτηση του ζητήματος.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές.


http://left.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: