ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.14

Bloomberg: Γιατί φοβούνται έξοδο της Ελλάδας στις αγορές οι ευρωπαίοι;.... και πρέπει πάνε την Ελλάδα "καρφί" για νάο ΜΝΗΜΟΝΙΟΤους λόγους για τους οποίους οι ευρωπαίοι δεν επιθυμούν έξοδο της Ελλάδας στις αγορές εξηγεί σε δημοσίευμα του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg. Σύμφωνα με αυτό, ο λόγος είναι ότι Κομισιόν, ΕΚΤ και ΔΝΤ εκτιμούν ότι η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να επαναλάβει λάθη του παρελθόντος, αν βγει απο το πρόγραμμα διάσωσης.
Το πρακτορείο βασίζεται στις μαρτυρίες δύο αξιωματούχων. Ενός από την ελληνική κυβέρνηση και ενός από την ΕΕ.
"Η τρόικα συνειδητοποιεί τώρα πως όταν η Ελλάδα είχε έλλειμμα 10% και είχε όλη την διαπραγματευτική ισχύ, ήταν υπερβολικά επικεντρωμένη στην λιτότητα αντί για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις" δήλωσε στο Bloomberg αναλυτής της RBS. "Μια επιστροφή στις αγορές θα σήμαινε πως ορισμένες από τις πιο σκληρές μεταρρυθμίσεις δεν θα εφαρμοστούν ποτέ" πρόσθεσε.
Οι αξιωματούχοι υποστήριξαν επίσης πως η τρόικα φοβάται ότι καθώς χάνει τον έλεγχο έναντι της ελληνικής κυβέρνησης, η χώρα θα διολισθήσει στα λάθη που πυροδότησαν την ευρωπαϊκή κρίση χρέους.
Σε ένα τέτοιο σενάριο τα κράτη μέλη της ευρωζώνης μπορούν να αρνηθούν μια ακόμα διάσωση, πρόσθεσαν.
Ένα νέο δάνειο είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει με τις απαραίτητες αλλαγές για να εξυγιάνει την οικονομία της, δήλωσε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.

koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: