ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.14

Boeing 777: Το κατέρριψε πύραυλος, αν δεν το έκλεψαν


Boeing 777: Το κατέρριψε πύραυλος, αν δεν το έκλεψαν
Μετά από 48 ώρες εξονυχιστικών ερευνών για το Boeing της Malaysia Airlines και ενώ όλα τα ίχνη που έχουν βρεθεί αποδεικνύεται ότι δεν ανήκουν στο «εξαφανισμένο» αεροσκάφος τα σενάρια για την τύχη του περιορίζονται στα εξής τρια:
Όπως έχει από την Κυριακή επισημάνει το Sofokleousin.gr πλέον πιθανό θεωρείται αυτό της αεροπειρατείας,καθώς τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος είχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα δυο εκ των οποίων ουκρανικά…
Με δεδομένη την ένταση στην Ουκρανία και την Κριμαία και με την αναρρίχηση ακροδεξιών εξτρεμιστών στην εξουσία, οι εκκλήσεις για πλήγμα εις βάρος της Ρωσίας και φιλορωσικών χωρών δεν αποκλείεται να μετουσιώθηκαν σε πραγματικότητα.
Το σενάριο αυτό έχει τη δυσκολία της προσγείωσης του αεροσκάφους και της απόκρυψής του καθώς έχει μήκος 63,7 μέτρα και ύψος 18,5 μέτρα. Για την προσγείωση του αεροσκάφους απαιτείται πολύ μεγάλος διάδρομος που είναι σίγουρα ορατός από τους δορυφόρους.
Από την άλλη πλευρά υπάρχει η εκδοχή της «βουτιάς» αυτοκτονίας του πιλότου, ο οποίος συνειδητά έκλεισε τον πομπό αναμετάδοσης και έριξε το αεροσκάφος στο κενό, εκδοχή που δεν εξηγεί όμως γιατί δεν έχουν βρεθεί τα συντρίμμια.
Η τελευταία εκδοχή κάνει λόγο για κατάρριψη του αεροσκάφους από πύραυλο αεράμυνας χώρας ή από πολεμικό αεροσκάφος. Και σε αυτή την περίπτωση θα υπήρχαν συντρίμια, αλλά σαφώς πολύ λίγα και σε μεγάλη ακτίνα καθώς η έκρηξη στα 35000 πόδια θα διέλυε πλήρως το αεροσκάφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: