ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.14

Ο χρησμός του Κώστα Λαλιώτη…


Του Θύμιου Παπανικολάου

Είναι γνωστό ότι ο Κώστας Λαλιώτης μιλάει πάντα σαν Πυθία με χρησμούς…
Είναι γνωστό επίσης ότι οι χρησμοί-Λαλιώτη δεν πετιούνται έτσι ξεκάρφωτα. Ανταποκρίνονται σε κάποιους σχεδιασμούς και είναι ενταγμένοι στη (γνωστή και αυτή), κλίμακα του «τακτικισμού» του.
Εμφανίστηκε, λοιπόν, για λίγο ο Λαλιώτης στη Συνδιάσκεψη της «Ελιάς» και αμόλησε τον χρησμό του: 
«Από το Πάσχα και μετά θα υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό».


Βασανίζαμε το μυαλό μας να ερμηνεύσουμε το χρησμό. 

Το μόνο κλειδί ερμηνείας που βρήκαμε ήταν η σύγκρουση ΓΑΠ-Βενιζέλου που σηματοδοτήθηκε με το καθαρό «σνομπάρισμα» της «Ελιάς» από τον ΓΑΠ. 

Το πεδίο φωτίστηκε όταν είδαμε στο mega (το κανάλι των «νταβάδων» που έχει υπό την προστασία του το Βενιζέλο) να υπερτονίζεται η ανησυχία του Βενιζέλου για την στάση του ΓΑΠ που βάζει σε κίνδυνο την κυβερνητική ενότητα και την …επιτυχία της κυβέρνησης, η οποία (επιτυχία) ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ και τις επιλογές του ΓΑΠ… 

Φωτίστηκε το πεδίο ακόμα πιο πολύ όταν μάθαμε ότι πολλοί βουλευτές προσκείμενοι στον ΓΑΠ «σνόμπαραν» και αυτοί τον Βενιζέλο. 

Πράγματι ο Λαλιώτης δεν πέταξε στο βρόντο το χρησμό του. Άμεσα θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Η σύγκρουση ΓΑΠ- Βενιζέλου, μάλλον έχει μπει στην τελική της ευθεία… 

Να σηματοδοτεί αυτή η σύγκρουση και τη σύγκρουση ΕΕ-ΗΠΑ; 
Σύντομα θα το μάθουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: