ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.14

Tη «βόμβα» του Ασφαλιστικού «απασφάλισε» η Τρόικα - Τρομάζουν τα νούμερα!


Tη βόμβα του Ασφαλιστικού απασφάλισε η Τρόικα
Οι Τροϊκανοί αμφισβητούν την ικανότητα διατήρησης του όποιου τελικά πρωτογενούς πλεονάσματος, με δεδομένα, τόσο την υψηλή ανεργία, όσο και τον υψηλό αριθμό των αιτήσεων συνταξιοδοτήσεων τα τελευταία χρόνια.
«Πώς θέλετε να μιλάτε για διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος όταν δεν καταβάλλετε τις συντάξεις;» ακούστηκε, με το πλέον καυστικό τρόπο, από τα «χείλη» των δανειστών, κατά την τελευταία σύσκεψη, στο Υπουργείο Οικονομικών, για τον έλεγχο των οικονομικών των Ασφαλιστικών Ταμείων.
Η Τρόικα αμφισβητεί ανοιχτά, πλέον, τα οικονομικά στοιχεία και τη βιωσιμότητα του Ασφαλιστικού Συστήματος, ζητώντας τον ακριβή αριθμό των αιτήσεων συνταξιοδότησης που εκκρεμούν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, τις 375.000 έφτασαν οι εκκρεμείς αιτήσεις για συντάξεις και «εφάπαξ», που «στοιβάζονται στα συρτάρια» των Ασφαλιστικών Ταμείων, από ένα έως τέσσερα έτη, με μόνο στο ΙΚΑ, ο αριθμός αυτός να πλησιάζει τις 200.000 και το ποσό των 3 δις ευρώ να είναι το συνολικό ποσό που θα έπρεπε να καταβάλουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι εκκρεμείς αιτήσεις για έκδοση συντάξεων και καταβολή «εφάπαξ». 
Τα παραπάνω «ενισχύονται» και από το γεγονός ότι, συνολικά, οι συνταξιούχοι του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, είναι περισσότεροι από 2.600.000, ενώ αυξήθηκαν κατά 600.000 τα τελευταία 6 χρόνια.


epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: