ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.14

«Δημοψήφισμα, δημοψήφισμα!» στο Ντονέτσκ


13753190 ukraine
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγαλύτερη μέχρι αυτή τη στιγμή συγκέντρωση που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό στο Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας. Περισσότεροι από 3.000 πολίτες βρίσκονται στον δρόμο διαδηλώνοντας στην κεντρική πλατεία της πόλης, εκεί όπου βρίσκεται το άγαλμα του Λένιν, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσική Ομοσπονδία.
Οι διαδηλωτές, που πραγματοποιούν πορεία προς το Κυβερνείο της πόλης σε μια απόπειρα κατάληψής του, φωνάζουν πρωτοφανή συνθήματα, όπως «Δημοψήφισμα, δημοψήφισμα!», ζητώντας στην ουσία να έχουν και οι ίδιοι την τύχη της Κριμαίας και να μπορέσουν να ψηφίσουν εάν θα τεθούν υπό την ηγεσία του Κρεμλίνου ή θα παραμείνουν υπό τη σφαίρα επιρροής του Κιέβου.
Ένταση επικράτησε νωρίτερα και στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας, όπου διαδηλωτές που τάσσονταν υπέρ της απόσχισης από την Ουκρανία ήρθαν στα χέρια με πλήθος Ουκρανών που επιθυμούν να μείνουν τα πράγματα όπως έχουν.
Δείτε τι μεταδίδει απο το Ντονέτσκ ο Σωτήρης Δανέζης: 


Δεν υπάρχουν σχόλια: