ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.14

ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ : "ΝΑ!!! Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΘΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.....Ή ΝΑ ΘΑΦΤΕΙΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ"


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και τον δημ/φο Γ. Λυκουρέντζο, που ήταν οι μόνοι που δημοσίευσαν το μέγα αυτό γεγονός και σαν πρώτο θέμα στο πρωτοσέλιδο, αλλά και σε ολοσέλιδη αφιέρωση στην 4η σελ. της εφημερίδας. Εκεί ο δημ/φος εύλογα θέτει, ενόψει της ψηφοφορίας για την παραπομπή του Βενιζέλου, ενώπιον των ευθυνών των τους ΑΝΕΛ, αλλά κυρίως των Τσίπρα, ο οποίος-θυμίζει ο δημ/φος-είχε ζητήσει στην Βουλή την δικαστική διερεύνηση του θέματος αυτού. Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Γιατί δεν μπορούν να πηδάνε την νοημοσύνη μας οι υποκριτές και νόθοι μνημονιακοί...Είναι παρελθόν, απεχθές.
 Dimitrios Antoniou

ΣΧΕΤΙΚΟ: "ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ !!


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2014/03/blog-post_635.html#ixzz2vTHGX4zm

Δεν υπάρχουν σχόλια: