ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.14

"ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ !!



Στη Βουλή η δικογραφία κατά του Ε. Βενιζέλου

Διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου, κατόπιν μήνυσης που κατατέθηκε εναντίον του «για κατασκοπεία και παραβίαση μυστικών του κράτους».

Τη μήνυση κατά του κ. Βενιζέλου έχει καταθέσει ο Δημήτριος Αντωνίου (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ LINK ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΑΠ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΏΝΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 14 Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ) με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού ότι κατέχει στο σπίτι του ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία του στο υπουργείο Αμύνης.

Το έγγραφο της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενο με την ποινική δικογραφία και το αντίστοιχο έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, διαβιβάζεται στη Βουλή με τις διατάξεις περί ποινικής ευθύνης υπουργών (ν.3126/2003).

Δεν υπάρχουν σχόλια: