ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.14

Ντάισεμπλουμ: Πρώτα συμφωνία με την τρόικα και μετά συζήτηση για τη δόση


Ντάισεμπλουμ: Πρώτα συμφωνία με την τρόικα και μετά συζήτηση για τη δόση

Η συμφωνία με την τρόικα είναι προαπαιτούμενο για τις συζητήσεις αναφορικά με την παροχή της επόμενης δόσης στην Ελλάδα, όπως τόνισε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισεμπλουμ.
«Είμαι ξεκάθαρος ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία με την τρόικα και δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του προγράμματος τότε δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε συζήτηση για την παροχή της επόμενης δόσης στην Ελλάδα», δήλωσε στα στα ΝΕΑ ο J. Dijsselbloem, ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας.
Ο επικεφαλής των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, έκανε επίσης αναφορά και στις κεφαλαιακές απαιτήσεις των τραπεζών λέγοντας: «Αναπόφευκτα το ζήτημα των τραπεζών είναι τμήμα του προγράμματος και συνεπώς πρέπει να περιληφθεί στην τρέχουσα αξιολόγηση. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να κλείσουμε την αξιολόγηση χωρίς το θέμα των κεφαλαιακών αναγκών των τραπεζών».

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: