ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.14

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης


Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης
Δύσκολες ώρες περνά ο αγαπημένος ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο γνωστός ηθοποιός ενώ βρισκόταν στην πατρίδα του την Θεσσαλονίκη, υπέστη πριν τρεις μέρες έμφραγμα, κάνοντας τα χαμόγελα συγγενών, συνεργατών και φίλων να παγώσουν.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο κ.Μιχαηλίδης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ το σοκ για τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους ήταν μεγάλο, καθώς η κατάσταση της υγείας του τις πρώτες ώρες μετά το έμφραγμα ήταν ιδιαίτερα σοβαρή.
Ευτυχώς, χάρη στην άμεση και έγκαιρη επέμβαση των γιατρών, αλλά και στην δύναμη του ίδιου ηθοποιού, ο κ. Μιχαηλίδης κατάφερε  να ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο παραμένει σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες στο κρεβάτι.
Ο αγαπημένος ηθοποιός, που φέτος χαρίζει γέλιο στους τηλεθεατές μέσα από την κωμική σειρά «Τα παντελόνια Κάτω», θα παραμείνει τουλάχιστον για δύο εβδομάδες ακόμη στο κρεβάτι, μέχρι όπως λένε οι πληροφορίες μας, να συνέλθει.
Το star.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον αγαπημένο ηθοποιό, ωστόσο το κινητό του κ.Μιχαηλίδη ήταν κλειστό.
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: