ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.14

Τι αποκαλύπτουν πραγματικές και κρυφές δημοσκοπήσεις για το αύριο της χώρας



Από τον Σεπτέμβριο τα μηνύματα της μεγάλης ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής ήταν πλέον από εμφανή.

Αυτό τουλάχιστον καταμαρτυρούσαν κρυφές δημοσκοπήσεις που διεξάγονταν από τα κόμματα και από ορισμένες πρεσβείες της «ατλαντικής συνεργασίας».
Τα αποτελέσματα που γνωστοποιούνται από τα ΜΜΕ, τηλεοπτικά και έντυπα, ουδεμία σχέση έχουν με αυτά των κρυφών δημοσκοπήσεων, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Το ζήτημα με την πιστότητα των διαφόρων δημοσκοπήσεων παγκοσμίως, είναι πολύ γνωστό. Επί της ουσίας χρησιμοποιούνται -με πρώτους διδάξαντες του πέραν του Ατλαντικού συμμάχους μας- για να ελέγξουν και να κατευθύνουν τις προτιμήσεις της κοινής γνώμης. Στην Ελλάδα τι ακριβώς προσπαθούν να πετύχουν;
Τα πράγματα είναι λίγο θολά και δυσδιάκριτα. Μην ξεχνάτε ότι ζούμε εδώ και μερικά χρόνια στην καρδιά ενός εικονικού σύμπαντος, μιας εικονικής πραγματικότητας, της οποίας έχουμε γνώση ελλιπή και παντελώς στρεβλή και παραμορφωμένη (θυμηθείτε το σπήλαιο του Πλάτωνα).
Τα κανάλια ροής πληροφοριών είναι περιορισμένα και απολύτως ελεγχόμενα (στην Ελλάδα πολύ περισσότερο). Φιλτράρουν τις πραγματικές ειδήσεις και σερβίρουν μόνον ό,τι συμφέρει το γκουβέρνο και τα δεκανίκια του. Πώς, δηλαδή, κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική στην Αυστραλία για να σώσει ένα ασπρόμαυρο γατί που είχε εγκλωβιστεί στα κλαδιά ενός δένδρου, δεν έβλεπε καλά από το ένα του μάτι και μάλλον είχε ψυχολογικό πρόβλημα, για το χρώμα του στρινγκ της Καρντάσιαν ή για το νέο λουκ της κας Μπέκαμ. ...

Θα εμμείνουμε όμως επί των δημοσκοπήσεων διότι προκύπτουν σοβαρά ζητήματα που ξεπερνούν τις θεωρίες της απλής συνωμοσιολογίας

Α. Σε δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στις 26 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Μακελειό» και διεξήχθη από 8 έως 25/02/2014, στην Έρευνα Προσδοκιών για τις Ευρωεκλογές τα ποσοστά έχουν ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 30%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 19%, ΝΔ 15%, ΑΝΕΛ 10%, ΚΚΕ 8%, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ κ.τ.λ. δεν εκλέγουν ευρωβουλευτή.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ερευνητή- καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά, τ. Πρόεδρου Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η δημοσκοπική έρευνα ακολούθησε τον τρόπο διεξαγωγής δημοσκοπήσεων που ακολουθείται αυτό τον καιρό στην Αμερική. Ξεπερνά τον παρωχημένο, επισφαλή και αποτυχημένο πια τρόπο της «πρόθεσης ψήφου» και ακολουθεί την «πρόβλεψη ψήφου» η οποία κατά τον κ. Πανά οδηγεί σε πιο συνεπή και ακριβή αποτελέσματα.
Στην έρευνα διαπιστώνεται ότι το δείγμα των 9.000 περίπου πολιτών που αναλύθηκε, αρνείται την Ευρώπη, τους τοκογλύφους και τα αγαθά τους.

Β. Πριν λίγες μέρες βγήκε στο «γυαλί» ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ανακοίνωσε τα στοιχεία διαδικτυακής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε από τις 17-23 Φεβρουαρίου και έδωσε τα εξής αποτελέσματα: ΣΥΡΙΖΑ 26,1%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 25%, ΝΔ 12,6%, ΑΝΕΛ 5%, ΚΚΕ 4,3%, ΠΑΣΟΚ 3,2%, ΔΗΜΑΡ 1,9%, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 1,7%.

Γ. Σε δημοσκόπηση της Μetron Analysis για το «Έθνος της Κυριακής» στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 18,8%, έναντι 17,6% της ΝΔ και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 6,1%, ΚΚΕ με 5,2%, ΠΑΣΟΚ με 4,4%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,6%, ΔΗΜΑΡ στο 2,9%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει στο 36,5%.

Δ. Δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό πρεσβείας ευρωπαϊκού κράτους έδωσε τα κατωτέρω ποσοστά, τα οποία δεν είναι ιδιαιτέρως διαφοροποιημένα από προηγούμενη που είχε διεξαχθεί προ μηνών από την ίδια πρεσβεία: ΣΥΡΙΖΑ 34%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 24%, ΝΔ 11%, ΑΝΕΛ 7%, ΚΚΕ 9%, ΛΑΟΣ 4%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 3,5%, ΠΑΣΟΚ 2,5%, ΕΠΑΜ 1,6%, ΔΗΜΑΡ 1,2%.

Σε κάθε περίπτωση τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων μπορούν να χρησιμεύσουν για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Εμείς δεν είμαστε ούτε δημοσκόποι, ούτε στατιστικολόγοι, ούτε εκλογολόγοι. Με την απλούστερη λογική θέτουμε ερωτήματα.
Τη δυσοίωνη οπτική και προοπτική για το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και τη ΝΔ ή αν θέλετε, το αποτέλεσμα της εφαρμοσμένης πολιτικής των τριών αυτών κομμάτων, που αντανακλά στα δημοσκοπικά ποσοστά, με ποιο τρόπο θα τη διαχειριστούν στο άμεσο μέλλον; Μόνον με την δικονομική διαχείριση της Χρυσής Αυγής;
Τι σχεδιάζουν να πράξουν, αν σχεδιάζουν, και δεν μας το λένε; Οι σχεδιασμοί (αν ποτέ υπήρχαν ποτέ τέτοιοι) για συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με τα ως άνω ποσοστά πάνε περίπατο. Πάει περίπατο όμως και το ατιθάσευτο εξουσιαστικό μένος του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ;
Την ευοίωνη οπτική και προοπτική τους στον ΣΥΡΙΖΑ (όπου έχουν άριστη γνώση των πραγματικών και κυλιόμενων δημοσκοπήσεων) πώς θα την διαχειριστούν;
Κατ” αρχάς, γιατί δεν έχουν αντιδράσει μέχρι στιγμής με τις άπειρες «μαϊμού» δημοσκοπήσεις που διαρκώς κοινοποιούνται στα «σοβαρά» ΜΜΕ και τους φέρουν να απέχουν μόλις μια μονάδα από τη ΝΔ;
Τι ακριβώς συμβαίνει; Μας δουλεύουν; Κάνουν ήπια αντιπολίτευση;
Μήπως δεν πιστεύουν στην άνοδο των ποσοστών τους; Μήπως δεν επιθυμούν τη άνοδο των ποσοστών τους;
Επί τέλους πότε θα πάρουν θέση στα μεγάλα εξωτερικά προβλήματα της χώρας;
Μήπως δεν αισθάνονται έτοιμοι να κυβερνήσουν; Μήπως δεν επιθυμούν να κυβερνήσουν και γι” αυτό σφυρίζουν αδιάφορα;
Σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι σχέσεις τους με τις ΗΠΑ;
Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο που ακόμα δεν γνωρίζουμε;
Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που προκύπτουν από τα νέα δεδομένα των δημοσκοπήσεων. Δεν τελειώνουν εδώ οι απορίες. Το πολιτικό σκηνικό είναι πολύ θολό στην πατρίδα μας.
Οι πολιτικοί μας μέχρι στιγμής έχουν δείξει ότι δεν διαθέτουν διακριτή εθνική συνείδηση, σθένος, ωριμότητα και επάρκεια, για να διαχειριστούν την κρίση (ούτε αυτή που πέρασε, ούτε αυτή που έρχεται).
Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης πολιτεύθηκε μέχρι στιγμής με εξυπνάδα και νηφαλιότητα. Όπως όλα δείχνουν (αν κάτι δεν «στραβώσει» στην πορεία) σε σύντομο χρονικό διάστημα θα «πιλοτάρει» το «σκάφος».
Ας ελπίσουμε ότι θα υπερτερήσουν οι ελληνικές ηγετικές του αρετές και ότι δεν θα είναι χειραγωγίσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: