ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.14

Τιμωρία τώρα, για το χυδαίο παραλήρημα αυτού του χυδαίου ανθρώπου (Βίντεο)


Το ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημα του Δ. Βερύκιου εναντίον Α. Κορτώ: "Η κυρά Αυγουστίνα και η δικτατορία των γκέι"

Σε ομοφοβικά σχόλια προχώρησε ο Δ. Βερύκιος, σχολιάζοντας τη δήλωση Κορτώ για το Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη. 

Η απάντηση του Α. Κορτώ (Ηχητικό)

Σε ένα απίστευτο ομοφοβικό παραλήρημα κατά του συγγραφέα Αυγούστου Κορτώ αναλώθηκε μέσα από την καθημερινή του εκπομπή ο γνωστός δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος...
 στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha.
Στο παραπάνω ηχητικό απόσπασμα οι δυο δημοσιογράφοι και κυρίως ο κ. Βερύκιος, επιτίθενται με ευτελιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Αυγούστου Κορτώ επειδή είπε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος.
Ο Αύγουστος Κορτώ με δημοσίευση του στο facebook δήλωσε πως δεν συμμετέχει ενεργά στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, με την υπενθύμιση πως παραμένει "αφοσιωμένος στον άνδρα του και στα βιβλία του". Αυτή η φράση υπήρξε η αφορμή για ένα 15λεπτο ξέσπασμα ομοφοβίας, κατά το οποίο ο κ. Βερύκιος χαρακτήρισε τον κ. Κορτώ, μεταξύ άλλων "κυρά Αυγουστίνα".

Εντυπωσιάζει επίσης το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος παραδέχεται ότι δεν ήξερε μέχρι σήμερα τον συγγραφέα, το έργο και τη ζωή του, αλλά παρόλα αυτά προέβη σε ρατσιστική κριτική εναντίον του στον "αέρα" και μάλιστα στην πρωινή ζώνη. Όχι βέβαια πως αν αυτό γινόταν μεταμεσονύκτια θα άλλαζε κάτι ως προς την κίνηση αυτή.

Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος κράτησε αρχικά αποστάσεις από τους χαρακτηρισμούς. Και οι δύο πάντως έκαναν λόγο για "δικτατορία των γκέι" στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι ο Αύγουστος Κορτώ δεν έκρυψε ποτέ στο παρελθόν ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο συγγραφέας απάντησε πάντως πολύ ψύχραιμα, γράφοντας στο Facebook:

"Χτες, ανάμεσα στην τόση καλοσύνη που μου δείξατε, υπήρξαν και κάμποσες φωνές οργής κι ασχημοσύνης που έφριξαν με την αναφορά ενός άντρα στον 'άντρα' του, και με στόλισαν ποικιλοτρόπως με δείγματα του πολιτισμού τους. Ωστόσο, διόλου δεν με πτόησαν. Όποιος πολεμάει κι εχθρεύεται την αγάπη, και δη την αγάπη του αλλουνού, έχει χάσει προ πολλού το παιχνίδι της ζωής".

Και συνέχισε με χιούμορ:

"Ιδέα για χοντρό γέλιο. Τραβάμε ένα κάρο αγωγές στον Alpha για το ντελίριο του Βερύκιου, και με τα φράγκα που θα μας επιδικάσουν κάνουμε το πιο γαμάτο Gay Pride ever".


Δεν υπάρχουν σχόλια: