ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.14

Τουρκική Ένωση Ξάνθης: Μια επικίνδυνη υποψηφιότητα!


Η Τουρκική Ένωση Ξάνθης –ΤΕΞ είναι ένα σωματείο το οποίο παρά το ότι δεν έχει νόμιμη άδεια λειτουργίας, ουσιαστικά λειτουργεί κανονικά.

Οι σχέσεις του σωματείου αυτού με το τουρκικό προξενείο και την τουρκική πολιτική όπως αυτή εφαρμόζεται σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων στην περιοχή είναι πασίδηλες. Πώς να το θέσουμε ευγενικά ; Η Τ.Ε.Ξ. δεν προωθεί τα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή… Ουσιαστικά αποτελεί έναν από τους πυλώνες της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής στην ελληνική Θράκη.

Πρόεδρος του αυτή την εποχή είναι ο δικηγόρος Αχμέτ Κουρτ. Σε πρόσφατη τους εκδρομή μετέβησαν στην Άγκυρα όπου και φυσικά δεν παρέλειψαν να περάσουν και να καταθέσουν στεφάνι στο μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ. Επισκέφτηκαν επίσης πολιτικά κόμματα, μεταξύ των οποίων και το φασιστικό ΜΗΡ του Ντεβλέτ Μπαχτσελί στον οποίο ο πρόεδρος της ΤΕΞ έδωσε και μια πλακέτα του συλλόγου ΤΕΞ.

Ας θυμηθούμε λίγο…


Οι δύο παραπάνω φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη ομάδας της ΤΕΞ στα κεντρικά γραφεία του ΜΗΡ στα τέλη του Δεκεμβρίου. Η Χρυσή Αυγή μπροστά σε αυτά που έχει κάνει το ΜΗΡ είναι νηπιαγωγείο….

Εδώ ο πρόεδρος Κουρτ χαρίζει σε αξιωματικό του τουρκικού στρατού που υπηρετεί στο μαυσωλείο του Κεμάλ μια παλιά φωτογραφία της Ξάνθης.

Και επειδή μπορεί να αναρωτιέστε γιατί τα θυμίζω όλα αυτά, να σας πω : Διότι μας ενημέρωσαν χτες πως ο κύριος Αχμέτ Κουρτ είναι υποψήφιος σύμβουλος για την περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης με το ψηφοδέλτιο του κ. ΠΑΥΛΙΔΗ ! Δηλαδή με το υποστηριζόμενο από την Ν.Δ. ψηφοδέλτιο… Eύγε κ. Παυλίδη , και εις ανώτερα ! Εμείς μάλιστα έχουμε να σας προτείνουμε έναν ακόμη καλύτερο υποψήφιο :

Ναι, προτείνουμε τον ίδιο τον Τούρκο πρόξενο Σενέρ ! Γιατί να κρυβόμαστε άλλωστε ; Μήπως ο Κουρτ έχει πει ποτέ κάτι διαφορετικό από αυτά που πρεσβεύει ο πρόξενος ;

Πέρα από πλάκες, ελπίζουμε αυτό που μας μετέφεραν να είναι ένα κακόγουστο αστείο διαφορετικά θα πρόκειται για ένα ακόμη Εφιαλτη-κό βήμα…


Δεν υπάρχουν σχόλια: