ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.14

BINTEO-Nίκος Χατζηνικολάου:"Θολή" η πρώτη συνέντευξη του Θεοδωράκη

BINTEO-Nίκος Χατζηνικολάου:Θολή η πρώτη συνέντευξη του Θεοδωράκη
BINTEO-Nίκος Χατζηνικολάου: Λίγο θολή η πρώτη συνέντευξη του Θεοδωράκη για το "Ποτάμι"
"Ήταν λίγο θολή η πρώτη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη", τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον Σταύρο Θεοδωράκη και το "Ποτάμι" και πρόσθεσε: "Άκουσα δηλαδή να αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερός, αλλά να λέει ότι έχει ανοιχτά τα αυτιά να ακούσει και φιλελεύθερες ιδέες".

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΘΟΛΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ... από Enikos_gr

enikos

2 σχόλια:

Παναγιώτης Τασιόπουλος είπε...


Ο< ετοιμοθάνατος >, ανασφάλιστος, χρεωμένος, ελεύθερος επαγγελματίας δεν προλαβαίνει να κάνει επερωτήσεις. Κάνει εγγραφή στο KΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και μπαίνει στη Βουλή. Για Διαγραφή όλων των χρεών προς το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ σε όλες τις επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση.
Από εδώ και στο εξής 80 € εισφορά στο ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία,
συν 30 € για κάθε προστατευόμενο μέλος για ι/φ περίθαλψη και μία σύνταξη επιβίωσης στον επαγγελματία.
Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την κατάργηση φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ
Την επιχείρηση την ανοίξαμε εμείς.
Δεν μας άνοιξε το κράτος καμία επιχείρηση.
Εμείς πληρώνουμε ΦΠΑ – Ενοίκια – λογιστή- ΔΕΗ –ΟΤΕ - Φόρο εισοδήματος κ.λ.π
Εμείς παράγουμε για να επιβιώσουν οι Έλληνες και η Ελληνική οικονομία.

Για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το νέο κόμμα: Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος. Διαβάστε, ακούστε συνέντευξη και την ιδρυτική διακήρυξη στην ιστοσελίδα μας. Ενταχθείτε εδώ (ή ιδρύστε το δικό σας κόμμα) για να φτάσουμε στη Βουλή το συντομότερο. http://www.youtube.com/watch?v=ATANlF3BN14

Η κατάθεση του Κόμματος στον Άρειο Πάγο έγινε με Αριθ. Κατάθ. 7873 το Νοέμβριο του 2012
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6976803285 – whatsup 6989422844 - 2441029918
Tασιόπουλος Παναγιώτης Εργοδηγός Μηχανολόγος 30 χρόνια επαγγελματίας .

Το νόμιμο να είναι και λογικό στην Ελλάδα; Στην Κύπρο οι νόμοι για το ΦΠΑ είναι 1,5 σελίδα. Στην Ελλάδα είναι 1500 σελίδες και γράφουν και άλλες. Στα καταστήματα δεν περνάει μέσα πελάτης, και το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ χρεώνει 980 € το δίμηνο και κάνει αυξήσεις κάθε 3 χρόνια. Αν όλοι οι Ελληνες έκοβαν όλες τις αποδείξεις με 50 % ΦΠΑ, η Ελλάδα θα είχε 3.000.000 δημοσίους υπαλλήλους. Με αυτή τη
νομιμότητα είσται;


Ποιό μαχαίρι, ποιό κόκαλο; Ξεχάστε τα όλα και κλάψτε τα όλα. Μόνο με στάση πληρωμών δημοσίων δαπανών θα έχουμε εξοικονόμηση δισεκατομμυρίων €. Αυτό θα γίνει μόνο με την είσοδο στη Βουλή του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος.

Παναγιώτης Τασιόπουλος είπε...

κ Χατζηνικολάου Περιμένω να με καλέσετε.