ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.14

ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!!!!!!!!!!!! 6 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!!!



Το Ποντίκι Web


Έξι στους δέκα Έλληνες, δηλαδή οι μισοί και πλέον πολίτες, δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος των φορολογικών υποχρεώσεων τους για το 2014, σύμφωνα με έρευνα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, έξι στους δέκα (59%) πολίτες εκτιμούν ότι δε θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις για το 2014, τρεις στους δέκα (31%) απάντησαν ότι θεωρούν πως θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν, ενώ ένας στους δέκα (10%) δεν είναι σε θέση να παρέχει κάποια εκτίμηση στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις στην έρευνα του ΕΒΕΑ, σχεδόν έξι στους δέκα θεωρούν ότι οι τιμές των προϊόντων δε θα μειωθούν μετά και την αλλαγή στον τρόπο διάθεσης τους, το 16% των συμμετεχόντων είναι αβέβαιοι για το αποτέλεσμα, ενώ μόλις το 26% θεωρεί ότι οι τιμές των προϊόντων για τα οποία θα αλλάξει ο τρόπος διάθεσής τους, θα μειωθούν.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην έρευνα, και συγκεκριμένα το 92,5%, απάντησε ότι δεν έχει καμία πρόθεση αγοράς ακινήτου και ακριβού ΙΧ τους επόμενους μήνες. Μόλις το 2% δηλώνει πρόθεση αγοράς ακινήτου με το ποσοστό να κατρακυλά στο 0,5% όταν πρόκειται για την αγορά ακριβού αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις το 18% των συμμετεχόντων, δηλώνουν αισιόδοξοι για τη μελλοντική εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας, ωστόσο, το ποσοστό απαισιοδοξίας παραμένει αρκετά υψηλό, στο 65%, δείχνοντας ότι η πλειοψηφία των πολιτών εξακολουθεί να διατηρεί αρνητική στάση σχετικά με τις μελλοντικές οικονομικές εξελίξεις.

Αναφορικά με την πορεία των προσωπικών τους οικονομικών, το 15% των συμμετεχόντων δήλωσαν αισιόδοξοι για τη μελλοντική τους εξέλιξη. Όμως και στο δείκτη αυτό το ποσοστό απαισιοδοξίας εξακολουθεί να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, μετρώντας περισσότερους από 7 στους 10 (72%) ερωτώμενους.

Η έρευνα διεξήχθη από την εταιρεία ALCO, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας 18 και άνω από όλη την Ελλάδα, το χρονικό διάστημα μεταξύ 28 Φεβρουαρίου - 02 Μαρτίου 2014 και τα στοιχεία της επεξεργάστηκαν από το κέντρο μελετών και έρευνας του ΕΒΕΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: