ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.14

ΠΕΡΙΕΡΓΟ!! ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ!! ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ"??

Διαφώνησαν Άδωνις και τρόικα
Διαφώνησαν Άδωνις και τρόικα
Αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα σημειώθηκε στο υπουργείο Υγείας. Στη συνάντηση του Αδ. Γεωργιάδη με τους Π. Τόμσεν, Κλ. Μαζούχ και Μ. Μορς, οι επικεφαλής της τρόικας επέμειναν στην διάθεση μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων από τα σούπερ μάρκετ και άνοιξαν περαιτέρω την ατζέντα των απαιτήσεών τους.
Ζήτησαν να μπορούν να ανοίγουν φαρμακεία, επαγγελματίες οι οποίοι δεν θα είναι κατ΄ ανάγκη φαρμακοποιοί (ο ιδιοκτήτης δηλαδή να μπορεί να είναι διαφορετικός και μη φαρμακοποιός από τον πωλητή ο οποίος θα πρέπει να είναι φαρμακοποιός), να καταργηθούν τα πληθυσμιακά κριτήρια και τα κριτήρια απόστασης για τη δημιουργία φαρμακείων και να μειωθεί περαιτέρω το ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών.
Λίγο νωρίτερα από τις 8 το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να ξεκινήσει νέος γύρος διαπραγμάτευσης στο υπουργείο Οικονομικών ανάμεσα στην τρόικα και τους υπουργούς Ανάπτυξης, Κ. Χατζηδάκη, Υγείας Αδ. Γεωργιάδη αλλά και τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα ο οποίος νωρίτερα μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει και ενδεχομένως να πάρει «γραμμή» από τον Πρωθυπουργό.
Πηγή:euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: