ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.14

Τι είπε ο Πούτιν για την Ουκρανία

Πούτιν: Ναζί και ολιγάρχες κυβερνούν την Ουκρανία

Πολιτικά νεκρός ο Γιανούκοβιτς. Δεν θα κάνουμε πόλεμο με τους Ουκρανούς.

Πούτιν: Ναζί και ολιγάρχες κυβερνούν την Ουκρανία
Νέα κίνηση στην γεωπολιτική σκακιέρα επιχείρησε ο Βλάντιμιρ Πούτιν δίνοντας ζωντανά συνέντευξη Τύπου σε ρωσικά και διεθνή media για τις εξελίξεις. Η συνέντευξη ακολουθεί εντολή του για ανάκληση των δυνάμεων που πραγματοποιήσουν ασκήσεις γύρω από την Κριμαία, επι ρωσικού εδάφους. Ετσι ο Ρώσος πρόεδρος διατηρεί το προβάδισμα των κινήσεων και κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς η Δύση πιάνεται για ακόμη μια φορά εκτός θέσης, ακολουθώντας πολιτική κλιμάκωσης και αντιποίνων. 
Παράλληλα ο Πούτιν αναγνώρισε εμμέσως πλην σαφώς δημοσίως την τριμερή συμφωνία στην οποία κατέληξαν διαπραγματευτές το βράδυ του Σαββάτου. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων επισήμανε ότι έχει δώσει εντολές στον πρωθυπουργό Ντιμίτρι Μεντβέντεβ να αποκαταστήσει τις διπλωματικές σχέσεις με την ουκρανική κυβέρνηση -αν και δεν την αναγνωρίζει-. Μεταξύ άλλων ο Βλάντιμιρ Πούτιν επισημαίνει ότι αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία υπάρχει κατάσταση επανάστασης, ενώ στην εξουσία βρίσκονται νεο-φασίστες και ολιγάρχες.
Ο Ρώσος πρόεδρος μετά από την εντολή ανάκλησης των δυνάμεων που διεξήγαγαν γυμνάσια, κίνηση που εκλαμβάνεται ως πρώτο βήμα αποκλιμάκωσης της έντασης, Εν συνεχεία παραχώρησε συνέντευξη Τύπου απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων από τοπικά και διεθνή Μέσα Ενημέρωσης δείχνοντας την πρόθεσή του να διασφαλίσει τα κεκτημένα και να διαψεύσει τα ακραία σενάρια περί πρόκλησης έντασης και εξαγωγή της κρίσης,
Με τον τρόπο αυτό ο Βλάντιμιρ Πούτιν καταφέρνει να κάνει δυο βήματα μπροστά από τη Δύση η οποία από τη μια πλευρά κλιμακώνει με κυρώσεις κατά της Ρωσίας, κινητοποίηση του πολωνικού στρατού και κινήσεις πολιτικής απομόνωσης του Βλάντιμιρ Πούτιν.
Μεταξύ άλλων ο Πούτιν αναγνώρισε την ανάγκη για νέα πρόσωπα στην πολιτική ζωή της Ουκρανίας, υποστηρίζοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει συνταγματικά και θεσμικά και όχι με τη βία...
Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε ότι η Ρωσία θα είνα ισε θέση να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την Ουκρανία όταν εκλεγεί νέα κυβέρνηση μέσα από εκλογική διαδικασία, πετώντας το γάντι στη Δύση για την επίσπευση των εκλογών στην Ουκρανία.
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν χαρακτήρησε "πολιτικά νεκρό" τον Γιανούκοβιτς δηλώνοντας μάλιστα ότι ο ίδιος του το είπε αυτό.
Ο Πούτιν εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την άνοδο των εξτρεμιστικών, φασιστικών και αντισιμητικών ομάδων, οι οποίες ελέγχουν πλέον ολόκληρες περιοχές, ιδιαίτερα στο Κίεβο,\
Παράλληλα επέμεινε στη θέση ότι η Ρωσία ενήργησε στην Κριμαία μετά από αότημα του Γιανούκοβιτς. όσο ακόμα βρισκόταν στο τιμόνι της χώρας, ενώ σύμφωνα με τον Πούτιν η νέα κυβέρνηση δεν διαθέτει επαρκή νομιμοποίηση. Ο Ρώσος πρόεδρος αναγωνρίζει όμως το κοινοβούλιο της χώρας καθώς αυτό έχει προέλθει από τις εκλογές.
Μεταξύ άλλων επισήμανε τη βίαιη συμπεριφορά των διαδηλωτών αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι όταν κατέλαβαν τα αρχηγεία του κόμματος του Γιανούκοβιτς μέσα ήταν μόνο δυο άνθρωποι του τμήματος υπολογιστών, ο ένας εκτελέστηκε εν ψυχρώ και τον άλλο τον έκαψαν ζωντανό.
Σε αντιδιαστολή, όπως δήλωσε ο Πούτιν, ο Γιανούκοβιτς δεν έδωσε εντολή να πυροβολήσουν οι δυνάμεις ασφαλείας κατά των διαδηλωτών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κλιμάκωση της έντασης ήταν έργο ακροδεξιών ομάδων και παρακτατικών. 
 Στη συνέντευξη ανέφερε ακόμη ότι η προστασία των Ουκρανών είναι «μια ανθρωπιστική αποστολή» για τη Ρωσία. Αναφορικά με τις απειλές για κυρώσεις κατά της Ρωσίας, δήλωσε ότι θα είναι «επιζήμιες» και «αντιπαραγωγικές», ενώ τόνισε πως δεν εξετάζει το ενδεχόμενο προσάρτησης της Κριμαίας. «Το μέλλον της Κριμαίας βρίσκεται στα χέρια των κατοίκων της Κριμαίας».
Αναφερόμενος στις αγορές, δήλωσε ότι η πτώση που προκαλείται από τις εξελίξεις στην Ουκρανία είναι «πρόσκαιρη».


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: