ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.14

Η κυβέρνηση που ζητούσε μια θετική δήλωση



Σαν τον μαθητή που ζητά μια θετική δήλωση από τον δάσκαλο. Σαν τον άνδρα ή τη γυναίκα που εναγωνιά για μια θετική δήλωση από τον άλλο/η ότι του/της αρέσει. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λειτουργεί και η κυβέρνηση. Επειδή βρισκόμαστε πλέον κοντά στις εκλογές, η κυβέρνηση είναι απρόθυμη να δεχτεί όλα όσα ζητά η τρόικα. Προτιμά τα δύσκολα μέτρα να παρθούν μετά τις εκλογές. Διαφορετικά γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα σημάνει αυτό που γράφει η πινακίδα της φωτό.

Γι' αυτό Σα(χλα)μαράς, Βενιζέλος και Στουρνάρας δηλώνουν με κάθε τρόπο ότι περιμένουν από το Eurogroup της Δευτέρας μια θετική δήλωση. Λες και αυτή θα δώσει δουλειά στους ανέργους, φαγητό στους πεινασμένους και θα φέρει πίσω στη ζωή, όλους αυτούς που πέθαναν εξ αιτίας των μέτρων της κυβέρνησης. Η τρόικα όμως έχοντας συνηθίσει τη "σκληρή" διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβερνήσης, συνεχίζει να πιέζει ακόμη και για επουσιώδη ζητήματα. Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον θα της βάλει "Διαγωγή Κοσμιοτάτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: