ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.14

Μ. Γλέζος προς Γ. Γκάουκ: Σας περίμενα στο Σκοπευτήριο αλλά δεν ήρθατεΛίγο πριν τις 18:00 πέρασαν την πύλη του ξενοδοχείου της Μεγάλης Βρετανίας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από το σύμβολο της ελληνικής αντίστασης, Μ. Γλέζο, και την βουλευτή Β' Αθήνας Νάντια Βαλαβάνη.
Ο Μ. Γλέζος σε έντονο τόνο κατά τη χειραψία του με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, είπε «σας περίμενα στο σκοπευτήριο της Καισαριανής αλλά δεν ήρθατε», απαντώντας στο σχόλιο του Γιόαχιμ Γκάουκ ότι είναι χαρά και τιμή που γνωρίζει έναν μύθο.
Ο Γκάουκ για να δικαιολογηθεί του είπε ότι θα πάει στις Λιγκιάδες στα Γιάννενα με τον Γλέζο να του απαντάει «άλλο οι Λιγκιάδες και άλλο το Σκοπευτήριο όπου εκτελούσαν ομήρους, αλλά δεν πειράζει, τον συγχωρώ».
Ο πρόεδρος Γ. Γκάουκ, ζήτησε από τον ΑΛ. Τσίπρα τις βασικές γραμμές τις πολιτικής του ενώ νωρίτερα ο Αλ. Τσίπρας απαντούσε στον διευθυντή του γραφείου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Ντεβιντ Τζιλ ότι θα τεθεί το θέμα των αποζημιώσεων ακόμα και αν αυτό είναι εκτός των αρμοδιοτήτων του προέδρου.
πηγή: avgi.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χα χα χαχαχαχαχα....χιουμορ....!!!μπραβο παππου!! γιατι δεν τον περιμενες στην ακροπολη,να του δειξεις πως ανεβοκατεβηκες????γκαουκ!!! γκαουκ!!και ολοι σας τι θα παθετε συντομα???για πειτε τι ερχεται?????.....