ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.14

Νέος τηλεοπτικός διασυρμός του Άδωνι που έσκουζε (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Άδωνις ΓεωργιάδηςΟ Άδωνις Γεωργιάδης
“ Τηλεοπτικό παραλήρημα, με τον υπουργό Υγείας να λέει χαρακτηριστικά ότι «Ευρωπαϊκή Ένωση είμαστε εμείς, δεν είστε εσείς», σε μια συζήτηση διαστρέβλωσης της πραγματικής ευρωπαϊκής ιδέας με μια Ευρώπη που θέλει (;) ανασφάλιστους τους ανθρώπους και τους καρκινοπαθείς να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μόνο στο τελικό στάδιο της ασθένειας ”
Με το γνωστό του ύφος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έδειξε τον πανικό του μπροστά στο ενδεχόμενο να πάψει πλέον η χώρα να υπηρετεί τα καταστροφικά για το λαό Μνημόνια των δανειστών.

«Ευρωπαϊκή Ένωση είμαστε εμείς, δεν είστε εσείς», είπε απευθυνόμενος στον γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Κυρίτση, ο Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος τον Αλέκο Αλαβάνο, ξεχνώντας όμως ότι ο Αλέκος Αλαβάνος έχει δικό του κόμμα. Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι ότι ο υπουργός Υγείας παρομοίασε την κυβέρνηση Σαμαρά και τα Μνημόνια, τα οποία στηρίζει με τρομερό πάθος με την Ευρώπη και την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Ο μνημονιακότερος των μνημονιακών και μεγάλος, μέχρι φανατισμού, θαυμαστής της τρόικα, σε απάντηση για τους ανασφάλιστους και για τους καρκινοπαθείς, τόνισε ότι εκείνοι θα έπρεπε να νοσηλεύονται σε νοσοκομείο στο τελικό στάδιο της ασθένειας, λίγο πριν «φύγουν» δηλαδή. «Πρώτη φορά το ακούτε ότι ο καρκίνος είναι και χρόνια ασθένεια» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η συνέχεια λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη με τον Άδωνι Γεωργιάδη, να λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει την χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς να τεκμηριώνει βέβαια τίποτε από όλα όσα έλεγε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όταν βέβαια ο Γιώργος Κυρίτσης τον ρωτούσε για τις θέσεις και τις απόψεις του, ο υπουργός Υγείας, απευθύνθηκε στον παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής, ζητώντας «προστασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: