ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.14

Πραξικόπημα στην Βουλή. Πέρασαν τροπολογία με μειοψηφία. Πλάτη στην κυβέρνηση έβαλε η Χρυσή ΑυγήΌλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας του άρθρου 30, που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο Δένδια για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ και αφορά τις έδρες των νομών, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης αλλά και του ΠΑΣΟΚ αμφισβήτησαν το αποτέλεσμα και κατήγγειλαν τον κ. Μαρκογιαννάκη για νοθεία του αποτελέσματος.

Μετά την ψηφοφορία ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε πως το επίμαχο άρθρο ψηφίζεται κατά πλειοψηφία, ενώ ούτε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν υπερψηφίσει το συγκεκριμένο άρθρο. 

Όπως υποστήριξε ο κ. Μαρκογιαννάκης οι βουλευτές που βρίσκονταν μέσα στη Βουλή και υπερψήφισαν το άθρορ ήταν 126, ενώ 125 οι βουλευτές που καταψήφισαν το νομοσχέδιο και οι οποίοι ήταν από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τους ΑΝ.ΕΛ και το ΚΚΕ. Από τη διαδικασία απουσίαζε η Χρυσή Αυγή ενώ η ΔΗΜΑΡ ψήφισε παρών. 

Αυτή ακριβώς την καταμέτρηση αμφισβήτησαν οι βουλευτές που καταψήφισαν το νομοσχέδιο λέγοντας πως δεν ήταν 125, αλλά 127. 

Επικράτησε πανδαιμόνιο με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ να καταθέτουν ακόμα και έγγραφη ένσταση κατά του προεδρεύοντος την οποία ωστόσο ο κ. Μαρκογιαννάκης απέρριψε. 

Ακολούθησε κοινή δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου, Τσουκαλάς και του Νότη Μαριά από τους ΑΝ.ΕΛ. οι οποίοι δήλωσαν πως η κυβέρνηση με εκτελεστικό όργανο τον αντιπρόεδρο της Βουλής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, κάνοντας δεκτό άρθρο που απορρίφθηκε πανηγυρικά, καταγγέλοντας ουσιαστικά νοθεία στην ψηφοφορία και αναγορεύοντας "πλειοψηφία" μόνο τη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, καταγγέλουν για εκτροπή και πραξικοπηματικές διαδικασίες εκεί όπου η δημοκρατία δεν βολεύει. 

Πάντως, μετά το πανδαιμόνιο η τύχη του άρθρου αναμένεται να αποφασιστεί την Παρασκευή. 


Σχόλιο Α.Α.: Και πάνω που ζοριζόταν η κυβέρνηση. η "αντισυστημική" Χρυσή Αυγή απουσιάσε και δεν καταψήφισε.......Βλέπεις για την αστυνομία ήταν το άρθρο, εκεί που φασίστες και αστυνομία έχουν αγαστή συνεργασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: