ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.14

Η Βουλή της Κριμαίας ψήφισε προσάρτηση στη Ρωσία. Δημοψήφισμα στις 16 Μαρτίου.



Κλιμακώνεται επικίνδυνα η αντιπαράθεση της Ρωσίας με τη Δύση, καθώς η φιλορωσική κυβέρνηση της Κριμαίας προσδιόρισε για τις 16 Μαρτίου, δηλαδή σε 10 ημέρες, το δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίηση της περιοχής όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της τοπικής κυβέρνησης. 

Ήδη, η περιφερειακή Βουλή της ρωσόφωνης αυτόνομης δημοκρατίας υπερψήφισε -ομόφωνα- σήμερα...
την προσάρτηση στη Ρωσία, όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ.

Κι όλα αυτά, ενώ στις Βρυξέλλες συνεδριάζουν σήμερα εκτάκτως οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις κάλπες για το δημοψήφισμα θα υπάρχουν δυο ερωτήματα: 

Το πρώτο: «Συμφωνείτε να γίνει η Κριμαία συστατικό έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας;» και το δεύτερο: «Είστε υπέρ της επαναφοράς του συντάγματος της Κριμαίας του 1992;»

Σύμφωνα με το σύνταγμα του 1992, η αυτόνομη δημοκρατία είναι μέρος της Ουκρανίας, αλλά έχει σχέσεις με το Κίεβο, που ορίζονται με βάση αμοιβαίες συμφωνίες. 

Μάλιστα, οι κάτοικοι της Σεβαστούπολης θα λάβουν μέρος στο δημοψήφισμα, παρότι απολαμβάνουν ειδικό καθεστώς και η πόλη δεν αποτελεί επίσημα μέρος της Κριμαίας. 

«Θα δώσουμε στους πολίτες της Σεβαστούπολης την ευκαιρία να εκφράσουν τη γνώμη τους» δήλωσε βουλευτής της Κριμαίας. 

Σημειώνεται ότι το δημοψήφισμα για το μελλοντικό καθεστώς της Κριμαίας είχε οριστεί αρχικά για τις 25 Μαΐου, οπότε θα διεξάγονταν και οι προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία, και επισπεύσθηκε αρχικά για τις 30 Μαρτίου και τελικά θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου. 

Στο μεταξύ, νομοσχέδιο που θα παγώσει τα περιουσιακά στοιχεία των ευρωπαϊκών και αμερικανικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία, σε απάντηση ενδεχόμενων οικονομικών κυρώσεων από τη Δύση για την Ουκρανία, ετοιμάζει η Μόσχα όπως αποκάλυψε Ρώσος γερουσιαστής. 

Ο πρόεδρος της επιτροπής συνταγματικού δικαίου της Άνω Βουλής Αντρέι Κλίσας, δηλώνει ότι όλες οι κυρώσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες, ενώ προσθέτει ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ένα τέτοιο μέτρο είναι σύμφωνο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: