ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.3.14

ΣΟΚ στο Μαξίμου,κατέρρευσε ο "@adonisgeorgiadi" στα social media!



Πάρτυ πάρτυ στις 7 Μάρτη έκανε η Νέα Δημοκρατία το 2004 την ημέρα που ο Κώστας Καραμανλής κέρδιζε τις εκλογές και ανέβαινε στην εξουσία.Δέκα χρόνια μετά στην Νέα Δημοκρατία μόνο πάρτυ δεν κάνουν καθώς η δημοφιλία της ναυαρχίδας του κόμματος στα social media,ο Άδωνις Γεωργιάδης καταρέει καθημερινά στα στατιστικά στοιχεία του twitter στην κορυφή των οποίων βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Πάνε οι παλιές καλές εποχές που έγραφε tweets γεμάτος καμάρι για την θέση του στο trending.gr το site που μετράει τα mentions των χρηστών του twitter.

Απο την πρώτη θέση που ήταν στον συνολικό αριθμό των mentions έπεσε αρχικά στην δευτερη θέση στις αρχές της χρονιάς και αυτή την στιγμή είναι στην τρίτη θέση.



(πλήρη ανάλυση των στατιστικών θα βρείτε στο link http://trending.gr/ )

Οι χρήστες του twitter δεν του κάνουν πια mention ούτε για να βρίσουν,ειδικά μετά το show του με το ταξίδι στην Αμερική ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΧΤΗΚΕ το κλείσιμο των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ και αυτός έκανε πλάκα με το δωμάτιο του JFK.



Μεγάλο λάθος του κ.Γεωργιάδη (το οποίο εκτός του ότι τον εκθέτει,αποδυκνύει ερασιτεχνισμό και άγνοια χειρισμού των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης),απετέλεσε η επίθεση του στον @KOPRITHS. Έγινε γνωστό ότι ο κ.Γεωργιάδης ζήτησε την άρση του απορρήτου για το δημοφιλές account 
-προσφεύγοντας-στη Δίωξη Ηλεκρονικού Εγκλήματος! Στη συνέχεια δε,τον ΜΠΛΟΚΑΡΕ. 

Αποτέλεσμα αυτών του των ενεργειών ήταν να σταματήσει ο @KOPRITHS να του κάνει mentions και να περιοριστεί σημαντικά ο αριθμός των υπολοίπων χρηστών που (μέσω της δημοσιότητας που του προσέφερε ο @KOPRITHS) ασχολούνταν μαζί του!

Η καταρευση του κ.Γεωργιάδη είναι το δευτερο μεγάλο χτύπημα στην παρουσία της Νέας Δημοκρατίας στα social media μετά την γκάφα του κ.Μουρούτη που μιλούσε στο twitter με ένα account με το όνομα Βαφτισιμιά του Τέως νομίζοντας ότι μιλάει με την κ.Ασημακοπούλου!





Με εκτίμηση η δική σας @kali_nda

Δεν υπάρχουν σχόλια: