ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.3.14

Το πολιτικό σύστημα βγάζει από το μανίκι τις εφεδρείες του και αντεπιτίθεται


Εκτός από τα ορατά και μη ορατά καρκινώματα του Ελληνικού πολιτικού συστήματος ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα για τους πολίτες και την κοινωνία είναι οι απολιτίκ πολίτες.
Απόλιτίκ πολίτες χαρακτηρίζουν εκείνους τους πολίτες που γενικώς δεν ασχολούνται με τα πολιτικά κοινά είτε είναι μπολιασμένοι από μικρές ηλικίες όχι με πολιτικές ιδέες αλλά με παραστάσεις και ιδεοληψίες που τους έχουν μεταφέρει οι γονείς τους ή οι παππούδες τους. Και δυστυχώς αυτοί οι πολίτες είναι πολλοί. Απόψεις όπως ότι ο Ελ. Βενιζέλος ήταν μεγάλος δημοκράτης, ότι ο παλαιός Γεώργιος Παπανδρέου ήταν ο «γέρος της δημοκρατίας», ότι οι δεξιοί πολιτικοί είναι βαθιά χριστιανοί και πατριώτες και άλλα τέτοια χαριτωμένα έχουν περάσει από γενεά σε γενεά και έχουν ποτίσει μυαλά τα οποία είναι δύσκολο να εξαλειφθούν. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν ο εμπνευστής του περίφημου ιδιώνυμου νόμου "Περί μέτρων προστασίας του κοινωνικού καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών" το οποίο στρεφόταν άμεσα εναντίον της αριστεράς και λίγο πριν φύγει από την ζωή αναφώνησε ζήτω ο βασιλιάς.

 Ο κύριος υπεύθυνος για το αιματοκύλισμα της Αθήνας στα Δεκεμβριανά και την έναρξη του εμφυλίου πολέμου ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου ο οποίος κάλεσε για βοήθεια του Βρετανούς και αιματοκυλισαν την Αθήνα από τον φόβο μήπως μετά την αποχώρηση των γερμανών φασιστών επικρατήσουν οι αριστερές δυνάμεις για την διακυβέρνηση της χώρας. Από την άλλη οι δεξιές κυβερνήσεις στην μετακατοχική εποχή έστειλαν χιλιάδες ανθρώπους στα ξερονήσια και έστησαν έκτακτα στρατοδικεία καταδικάζοντας ως κατάσκοπους ανθρώπους που είχαν άλλες ιδέες και που πολέμησαν μη λογαριάζοντας την ζωή τους τον κατακτητή. Επίσης δεξιές κυβερνήσεις όπως και οι κεντροαριστερές ήταν από την εποχή του Όθωνα εθελόδουλες σε Βρετανούς, Γερμανούς και Αμερικάνους. Με τους Γερμανούς κατακτητές εκείνοι που συνεργάστηκαν μαζί τους «δικάστηκαν» αργότερα σε δίκες παρωδία και αθωώθηκαν και εντάχθηκαν μετέπειτα σε κυβερνήσεις της «ελεύθερης» Ελλάδας.

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Είναι κακό να είναι κάποιος απολτίκ διότι καταρχάς δεν είναι ενεργός πολίτης και μπορεί εύκολα να γίνει υποχείριο κάθε είδους προπαγάνδας. Για τις εκλογές που έρχονται τον Μάιο έχει στηθεί ένα ξέφρενο παιχνίδι προπαγάνδας το οποίο κινείται εναντίον του καινούριου που έρχεται και υποθάλπει το παλαιό καθεστώς. Δημοσκοπήσεις, λασπολογία, κινήσεις των 58, το κίνημα της ελιάς και τα ποτάμια που θέλουν να μας πνίξουν μέσα στον βούρκο του σάπιου παλαιού καθεστώτος που μας έφτασε μέχρι εδώ. Για να σκεφτούμε καλύτερα. Γίνεται κατήγορος να είναι αυτό το πολιτικό σύστημα που κυβερνά από ιδρύσεως αυτού του νεοελληνικού κράτους; Η αριστερά πως γίνεται να είναι υπόλογη όταν ποτέ οι αποφάσεις της δεν έκριναν το μέλλον αυτού του τόπου; Πως γίνεται να δικάζεις και να καταδικάζεις κάτι το οποίο δεν γνωρίζεις; Και όμως γίνεται όταν έχεις δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια-παπαγάλους να προωθούν την κυβερνητική προπαγάνδα. Προπαγάνδα που ξεκίνησε με τον φόβο, συνέχισε με απειλές και τελειώνει με θράσος. Θράσος γιατί όλη αυτοί που απαρτίζουν την συγκηβέρνηση κυβέρνησαν και κυβερνούν. Μετά από χρόνια σήψης είναι ακόμη οι κατήγοροι των τεμπέληδων πολιτών και της αυθάδους αριστεράς η οποία τολμά να σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει ζωή απέναντι στον θάνατο που μας καταδίκασαν οι ψεύτες και οι προδότες του λαού.

Τα απολιτίκ ποτάμια (που δεν έχουν ούτε φιλελεύθερη, ούτε κεντροαριστερή ούτε αριστερή αντίληψη των πραγμάτων), οι κινήσεις των 58 και της ελιάς (παλαιά στελέχη του Πα.Σο.Κ) έρχονται για να υφαρπάξουν την ψήφο μας για να παραμείνει η κατάσταση ως έχει. Θέλουν για μια ακόμη φορά να σε πιάσουν κορόιδο όπως λέμε εμείς ο λαός. Και τι σημαίνει αυτό; Θα σου πετάξουν ένα ξεροκόμματο παραπάνω και μετά μια από τα ίδια. Υγεία και Παιδεία να απουσιάζουν, παραμονή στην επίβλεψη των μνημονίων, κατεστραμμένα εργασιακά δικαιώματα, κατεστραμμένα ασφαλιστικά ταμεία, και εξυπηρέτηση των ίδιων συμφερόντων όπως του ΔΟΛ (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ), του Άκτωρα(με τα όμορφα διόδια, το μέγκα κλπ) και των ξένων επενδύσεων που έρχονται για να σε πάρουν στην δούλεψή τους αφού πρώτα σε έχουν στοιβάξει στα αζήτητα του 1.600.000 ανέργων. Όλα αυτά γιατί; Γιατί δεν συμφέρει κανέναν να αλλάξει η σημερινή κατάσταση. Ούτε την συγκηβέρνηση συμφέρει, ούτε τους δικούς επιχειρηματίες, ούτε τις Βρυξέλλες, ούτε τα εγχώρια παπαγαλάκια. Και όλα αυτά γίνονται για να επηρεάσουν (να κοροϊδέψουν λέω εγώ) εσένα, γιατί τώρα έρχονται οι εκλογές και ήρθε η ώρα να πάρεις από τα χέρια τους την τύχη της ζωής σου και να την δώσεις εκεί που της πρέπει.

Για να καταλάβεις όλα τα παραπάνω όμως δεν χρειάζεται να ακούσεις εμένα και τον κάθε «εμένα». Πρέπει να ενδιαφερθεί για το τι έγινε, για το τι γίνεται και το τι θα γίνει γύρω σου. Πρέπει να διαβάσεις, να μάθεις, να συζητήσεις να συμμετάσχεις. Η τηλεόραση αν δεν το ξέρεις, στο λέω εγώ, ελέγχεται όπως και οι εφημερίδες και μαζί τους ελέγχεσαι και εσύ. Την λύση δεν γίνεται και δεν θέλουν να στην προσφέρουν ως έτοιμη μασημένη τροφή. Πρέπει να την ψάξεις εσύ και όχι να υιοθετείς εύκολες προτάσεις από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια που μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι μόνο το καλό σου δεν θέλουν και ότι πηγαίνουν χέρι χέρι με αυτούς που μέχρι σήμερα μας κυβερνούσαν. Σκέψου ότι το μέλλον μας είναι και στο δικό σου χέρι. Και αν δεν εκτιμάς τον εαυτό σου ή τους συνανθρώπους σου, να εκτιμήσεις τουλάχιστον σε ποια κοινωνία θα ζήσουν οι απόγονοί σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: