ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.14

Τροπολογία - ΣΟΚ: Ελεύθερες οι απολύσεις στο Δημόσιο!


Τροπολογία - ΣΟΚ: Ελεύθερες οι απολύσεις στο Δημόσιο!
Την απόσυρση Τροπολογίας, με την οποία καταργείται η διάταξη του ν.3870/2010, που απαγορεύει τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων - και κάθε υπηρεσιακή μεταβολή - δύο μήνες πριν την διεξαγωγή των Αυτοδιοικητικών Εκλογών & Ευρωεκλογών, ζητά από την Κυβέρνηση, ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. & Τομεάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αλέξης Μητρόπουλος, αναφέροντας ότι, αν ψηφιστεί, θα απολυθούν στις 22 Μαρτίου 2014, όσοι υπάλληλοι τέθηκαν σε «διαθεσιμότητα» και δεν τοποθετήθηκαν σε άλλη θέση στο Δημόσιο.
Σύμφωνα με τον κ. Αλέξη Μητρόπουλο, η επίμαχη Τροπολογία κατατέθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, μέσα στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας και συμπεριλήφθη σε Νομοσχέδιο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, για την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.). 
Ο κ. Μητρόπουλος χαρακτηρίζει την Τροπολογία «υπαλληλοκτόνα» και τονίζει πως, αν τελικά ψηφιστεί, θα γίνουν απρόσκοπτα και οι νέες «διαθεσιμότητες» 12.500 δημοσίων υπαλλήλων, καθώς και οι 4.000 απολύσεις «που έχουν συμφωνήσει από κοινού η Τρόικα και η συγκυβέρνηση του Μνημονίου» όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Παράλληλα, ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεσμεύεται ότι, το Κόμμα του θα σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων «που διώκονται σκληρά και βάναυσα από την Τρόικα και την Κυβέρνηση».
Η σχετική Τροπολογία, που θα συζητηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στη Βουλή, καταργεί συγκεκριμένα τη διάταξη του ν.3870/2010 (Άρθρο 17), που απαγορεύει τις απολύσεις και όλες τις υπηρεσιακές μεταβολές, κατά το δίμηνο προ των Εκλογών (18/3-18/5/2014).


epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: