ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.14

ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ (ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ)


Επί τάπητος όλα τα ανοιχτά θέματα με την τρόικα βρίσκονται στη συνάντηση που έχει αυτήν την ώρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Αντώνης Σαμαράς με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιάννη Στουρνάρα.
Στην κυβέρνηση εκτιμούν πως οι εκπρόσωποι των δανειστών πιέζουν, προκειμένου η χώρα να υπογράψει νέο μνημόνιο, κάτι με το οποίο διαφωνούν κάθετα οι δύο κυβερνητικοί εταίροι.
Γι’ αυτό τον λόγο, δεν αποκλείεται αμέσως μετά τη σύσκεψη κορυφής, να σταλεί προειδοποιητικό μήνυμα προς την τριμερή.
Στέλνουν μήνυμα στην τρόικα
Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: